Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Koření Superb Piri Piri směs koření

Produkt již není v prodeji

Superb Piri Piri směs koření

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Superb Piri Piri směs koření Směs koření, bylinek a chilli – vhodné k přípravě marinád a omáček. Přidává se do smažených kuřecích prsíček ale i do podmáslí, nebo ho můžete použít jako náplně marinád – použití této kořenící směsi je nekonečné a vhodné naprosto k jakémukoliv masu atd… Jedno z nejprodávanějších koření na naší prodejně. Doma v kořence ho chce mít opravdu každý. Složení: Chilli drť,…

Podobné výrobky

Všechny podobné

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
16 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
0 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
24. 11. 202503. 12. 202513. 12. 202522. 12. 202515 Kč16 Kč16 Kč17 Kč17 Kč

Informace o Superb Piri Piri směs koření

Popis

Superb Piri Piri směs koření Směs koření, bylinek a chilli – vhodné k přípravě marinád a omáček. Přidává se do smažených kuřecích prsíček ale i do podmáslí, nebo ho můžete použít jako náplně marinád – použití této kořenící směsi je nekonečné a vhodné naprosto k jakémukoliv masu atd… Jedno z nejprodávanějších koření na naší prodejně. Doma v kořence ho chce mít opravdu každý. Složení: Chilli drť, česnekové granule, drcená cibule, drcený černý pepř, mořská sůl, bazalka, oregano, koriandr, drcený bobkový list, mletý bobkový list a chilli prášek. Koření pod názvem chilli zahrnuje celou škálu papriček od sladkých po extrémně pálivé. Ačkoliv jsou i sladké odrůdy, jsou chilli synonymem pro pálivost. Obsahují totiž látku capsicin, které pocit ostrosti způsobuje. Pálivost se u chilli měří v tzv. Scovillových jednotkách (SHU), kde se měří právě obsah capsaicinu (0,01 % capsicinu = 1500 SHU). Sladké druhy se počítají do 5000 SHU a nejpálivější papričky dosahují až 350000 SHU.  Dnes se pěstuje po celém světě více jak 200 druhů chilli a jejich šlechtěním vznikají stále nové variety. Zpracováním chilli se zabývá celé jedno odvětví. Papričky se používají čerstvé nebo se z nich vyrábí chilli omáčky, papričky se nakládají do oleje i do kyselých nálevů, suší se na slunci, horkým vzduchem nebo kouřem a sušené chilli se používají drcené, mleté i třeba jen sušená semínka.  TIP PRO VÁS: RECEPT NA PORTUGALSKÉ KUŘE PIRI PIRI  1 celé kuře sůl a pepř 6 malých červených chilli papriček piri-piri 1 lžíce česneku, nasekaného 1/2 lžičky oregana 1/2 lžíce sladké mleté papriky 100 ml olivového oleje 50 ml červeného vinného octa      Troubu předehřejeme na 180°C, když je trouba již horká vložíme do ní celé malé chilli papričky a necháme je zahřívat 10 minut. Pak je vyjmeme, necháme zchládnout a rozsekáme je na malé kousky. Smícháme všechny suroviny na omáčku piri-piri - současně i marinádu. Na pánev nalijeme olivový olej, přidáme červený ocet, česnek, oregano, papriku a opečené chilli papričky.

Parametry

KategorieKoření
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
27. ledna 2016
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení