Hlavní obsah stránky
  • Koření Kulinář Petr Stupka Gulášová směs 100 g
  • Koření Kulinář Petr Stupka Gulášová směs 100 g
Koření Kulinář Petr Stupka Gulášová směs 100 g

Kulinář Petr Stupka Gulášová směs 100 g

Nahlásit
Nahlásit chybu

Velikost balení 100 gGulášovou směs koření od kulináře Petra Stupky využijete nejen k dochucení guláše, ale také jako marinádu nebo na mletá masa. Používejte jako běžnou papriku a nechejte zpěnit na tuku.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Gulášovou směs koření od kulináře Petra Stupky využijete nejen k dochucení guláše, ale také jako marinádu nebo na mletá masa. Používejte jako běžnou papriku a nechejte zpěnit na tuku. Pro přípravu marinády smíchejte s olejem, přidejte sůl a trochu vody a nechejte odstát. Vhodné také do směsí na klobásy! Směs neobsahuje žádná „éčka“, konzervanty nebo barviva – pouze kvalitní suroviny.

Parametry

VýrobceKulinář Petr Stupka
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKoření
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Velikost balení100 g
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo43340
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Koření Kulinář Petr Stupka

Všechny koření Kulinář Petr Stupka