Motorová pila Recenze STIHL MSE 141 C-Q

Recenze STIHL MSE 141 C-Q

Snadno ovladatelný, lehký základní model s dobrým řezným výkonem. Dobrá ergonomie pro pohodlnou práci, boční napínání řetězu pro bezpečné a snadné napínání řetězu, brzda řetězu QuickStop Super, olejová nádrž s průhledným okénkem, ochrana proti přetížení.

schindler13. října 2025

Lehká pila a perfektně řeže

Na žádné jsem zatím nepřišel

O výrobcích Stihl mám velmi dobré mínění, ale i tak pila dokázala velmi přijemně překvapit jak dobře se s ní pracuje

mojeschrankanadopisy25. července 2025

Malá, lehká vykoná pila, ideální, na čistou jemnou práci, já ji používám na obnovu, památek a jejich krovů, hrady, zámky a podobně :)

Motor není v rukojeti,

Super pila,

p.kabes23. listopadu 2024

lehká pila dobře padne do ruky

Vzduch z chlazení motoru fouká dolů a víří piliny a prach na zemi, když řežete níže nad podlahou. Při práci nad hlavou (není podle zásad bezpečné práce) je to ale spíše výhodu, protože piliny vzduch odnáší tak, že vám nepadají na hlavu. ;-)

Pro moje potřeby skvělý výrobek s předpokládanou dlouhou životností, jako je tomu i benzínové pily stejné značky, kterou používám už 25 let.

Registrovaný uživatel19. srpna 2024

Tento produkt jsem si vybrala kvůli nízké hmotnosti. účelu použití, značce STIHL, která by měla zaručovat kvalitu za dobrou cenu. Snad tomu tak bude. Zatím nevyzkoušeno.

Pila má pro mne zatím jen jeden nedostatek. Není sestavená!!!Poněvadž jsem laik a návod k sestavení je pro mne nedostačující, musím sehnat odborníka na sestavení.

Registrovaný uživatel31. října 2023

je to dobrý

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Zatím jsem ji vyzkoušela jen krátce, ale vyhovuje mi.

zatím nevím, snad nebudou.

Věřím, že dobrá koupě.

Registrovaný uživatel21. května 2022

Poměrně lehká elektrická pila. Automatické mazání řetězu. I přes nízký příkon má dostatečný řezací výkon při běžném řezání dřeva.

Bezproblémový provoz při řezání dřeva.

Registrovaný uživatel1. prosince 2021

videl u kamarada,kvalita,tak 2xtydne.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Mohu doporučit. Solidní obchod.

Registrovaný uživatel4. května 2021

zatím vše funguje ok.

Registrovaný uživatel16. října 2020

Je šikovná do ruky, dobře se s ní dělá, šikovné šponování řetězu.

Nepraktická nádržka na olel, musí se nalejt až po uzávěr. V půlce nádržky je ryska na min