Recenze Sám přes duny do Dakaru: Příběh Tomáše Tomečka - Prokop Siwek

Recenze Sám přes duny do Dakaru: Příběh Tomáše Tomečka - Prokop Siwek

V přihlášce bylo jasně napsáno, že jsem do závodu přihlásil Tatru – a sebe. Nikoho dalšího. Francouzští úředníci na mě přesto u přejímek nevěřícně hleděli. Ty fakt pojedeš sám, podivovali se.

Registrovaný uživatel17. června 2021

Dárek pro přítele, kniha se mu íbila

Registrovaný uživatel17. prosince 2020

Zatím jsem neměl čas to číst tak nevím na to se mě chcete ptát

Registrovaný uživatel8. května 2020

Super kniha, rozšířené vydání sportovního motoristického novináře Prokopa Siwoka. Oproti předchozí knize je o polovinu tlustší a také má pevné desky, což beru jako obrovské plus. Kniha je plná krásných barevných fotografií. Textu tu tolik není.

Kniha pojednává o našem úspěšném dakarském závodníkovi Tomášovi Tomečkovi. Ten je věrný značce Tatra. Poslední tři roky jezdí v tom pravém Dakaru a je to závod Africa Eco Race. Má cíl právě ve zmiňovaném Dakaru. A co je ještě na Tomášovi zvláštní ? V kabině Tatrovky jezdí úplně sám. Posádku vždy kromě řidiče tvoří ještě navigátor a palubní technik. Tomáš vše musí zvládnout sám. Kniha popisuje loňský a předloňský ročník. Knihu doporučuji. Ať již máte rádi Dakar, či motorsport. Určitě vás nezklame.

Registrovaný uživatel8. dubna 2020

kvalitní papír, vazba