Sušené droždí vyniká velmi snadnou přípravou. Nemusíte dělat kvásek, abyste upekli chutný koláč, chléb nebo pizzu.
Při pečení můžete používat nejen čerstvé, ale i sušené droždí. Zcela jednoduše si můžete vybrat, co se vám bude líbit. Oba typy kvasnic dosáhnou stejného výsledku. Ve srovnání s čerstvým droždím však suché droždí vydrží mnohem déle a nemusí být uskladněno v lednici. S kvasnicemi RUF jste dobře vybaveni pro všechny druhy sladkého a slaného pečení. Ať už děláte chléb nebo pizzu, toto suché droždí propůjčuje pomocnou ruku.
Protože suché droždí již není třeba míchat, lze obsah sáčku smíchat přímo s moukou. Připravte zbývající ingredience podle svého preferovaného receptu a nechte těsto kynout.
Jeden sáček stačí na 500 g mouky.