Recenze Rodrigues Dinah: Hormonální jógová terapie 2

Recenze Rodrigues Dinah: Hormonální jógová terapie 2

Knihu Hormonální jógová terapie 2 vytvořila Dinah Rodrigues na základě vynikajících výsledků, kterých dosáhla pomocí hormonální jógy pro menopauzu. "Při rozvíjení této hormonální jógové terapie jsem využila stejné techniky, které jsem - s velmi dobrými výsledky - používala v hormonální jógové terapii pro menopauzu a andropauzu. V tomto případě jsem se však zaměřila na jiné žlázy - na hypofýzu,…

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

nemohu hodnotit, zatím jsem nedostala knihu

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Ještě nemám celou knížku přečtenou, ale snad mi bude k užitku.

Asi bych uvítala i ukázkové DVD jako přílohu.

Nemám ráda, když musím při cvičení pořád nahlížet do knížky na obrázky a sledovat, jestli mám vše tak, jak má správně být. U takových typů knih mám proto ráda jako bonus i návodová videa, která mi víc vyhovují, i kdyby cena byla o DVD poněkud vyšší. Ale knihu jsem kupovala s vědomím, že je taková, jaká je.

Registrovaný uživatel10. února 2021

zatím knihou listuji a orientuji se v ní, připadá mi přehledně sestavena a srozumitelná

dosud jsem nenašla

zakoupila jsem oba díly a začánám se tím prokousávat, věřím v úspěch :-) nechci své tělesné a duchovní potíže, které s věkem pomalu přicházejí řešit s "bílými plášti", a mám snahu jim spíše předcházet, tak tedy uvidíme

Registrovaný uživatel21. února 2018

přehledná ,srozumitelná,názorná