Skvěle napsaná knížka.
Na 100 °/o splnil to,co jsem očekávala
Nic není náhoda a každá nemoc je tak zv."černá noc duše"...a právě v této knize je tohle všechno zachycené a názorně vysvětlené.Nejprve jsem měla tuto knihu půjčenou z knihovny,ale po přečtení jsem si řekla,že by bylo velmi dobré mít ji doma,a tak jsem "zalovila" ve Vašich vodách-a k mé radosti tam figurovala.Mám doma několik takových perel mezi mými oblíbenými tituly,a tato kniha k nim určitě bude patřit !!!
Skvělá kniha
Velmi zajímavá kniha, doporučuji.
Zajímavé čtení ohledně zdravotního stavu. Člověku prozradí více, proč má zdravotní problémy.
obecné informace
recenze byla zavádějící
Kniha je velmi zajímavá. Doporučuji všem, kteří se chtějí uzdravit Stačí jen věřit, že uzdravení je možné, pokud uděláme ve svém životě potřebné změny :-)
Mám zájem o psychosomatiku a tak jsem ke knihám od Mudr Petra Novotného
přikoupila tuto knihu. Nového mi nedala nic.
zaujímavé čítanie, človek sa dozvie o svojom tele viac a hlavne príčiny bolesti, nečítam ju na jeden krát ale postupne kde sa vyskytne zdravotný problém
Ještě nemůžu plně hodnotit, nemám knihu zcela přečtenou. Neustále se vracím a nacházím nové souvislosti, poznatky. Některou část si musím přečíst i vícekrát.
Zajímavé informace o lidském těle. Stojí za přečtení.
Dozvíte se které části vás bolí a co proto můžete udělat. Co ovlivňuje, jaký orgán za to může a jak ho můžete ovlivnit.