Velmi pěkné rozšíření stavebnice GraviTrax, vnuci jsou z toho nadšení. Stavebnice rozvíjí představivost a zručnost.

Ravensburger GraviTrax Výtah je užitečné rozšíření pro stávající kuličkové dráhy, které umožňuje kreativní stavbu a vrací kuličky na začátek. Většina uživatelů oceňuje jeho funkčnost, ale ojediněle se objevuje problém s úzkým hrdlem, které způsobuje zasekávání kuliček.
Doplnila jsem GraviTrax, který už máme.
Vymyšleno dobře, ale čekali jsme, že se budou posunovat kuličky a nebude třeba mačkat tlačítko. I tak spokojenost.
Skvělé vylepšení základní řady
dost dobrý
to je kousek co pomůže stavět nekonečné dráhy a vracet kuličku znovu na začátek.
nenapadají mne zápory
Asi mám vadný výrobek, kulička neprojede ani pod sloupec kuliček, protože je vstupní hrdlo úzké, zasekne se tam.