pro vnuka, maximální spokojenost, variabilita

pro vnuka, maximální spokojenost, variabilita
Kreativní
Zábava pro celou rodinu
Vzdělávací
Jednoduché a přitom zábavné a poučné. Má mnoho rozšíření a vychytávek. Máme zatím jen pár dní ale stále to děti baví.
Líbilo se mi to - je to na přemýšlením - po zakoupení zatím každý den Matěj 8 let
Splnil očekávání - zatím žádné - hru mám chvíli
Děti velmi bavi, dobre se staví,technicky výborne provedení. Děti 5.5 a 7.5 let.
Obchod bezproblémový.
Startovní sada fajn, ale moc se toho z ni nedá postavit. Věděla jsem a tak jsem pořídila mnohem více včetně doplňku.
Za nás super. Půjdeme dál
Bude to dárek pod stromeček.
Nemohu posoudit, bude to darek k vanocum.
vhodné pro posílení jemné motoriky rukou a rozvoj kombinačních schopností
Kreativní zábava pro děti
Není zase tak veliké jak to vypadalo.
Zábava i pro dospělého :-)
Variabilita, kvalitný materiál, deťom sa veľmi páči .
Málo dielikov na stĺpy, treba prikúpiť rozšírenie.
Hra nás bavi
Moc pěkná stavebnice, jsem v důchodu a jako bývalý projektant si perfektně stavím. koupil jsem si ale hned 3 různé velké sady, aby bylo čím stavět. Určitě se to bude líbit i vnoučatům.
Vysoká cena.
kreativní, pro fantazii a tvořivost, super
Úžasná zábava
zabaví; pěkné zpracování - všechny dílky plast (i mosty, které se na obrázcích jeví jako kovové.. teda krom kovových kuliček a podkladových desek z pevného papíru), ale pevné, odolné; návod s tipy a úkoly, co stavět
je to dražší, ale Ježíšek byl obeslán, aby to donesl, tak se nedalo nic dělat:)
I bez doplňkových sad se dá rozumně pohrát
Pěkné provedení, super zábava pro malé i velke
Cena dílů, které se dají dokoupit.
Byl to dárek vnukovi k narozeninám měl velkou radost ,nyní budeme dokupovat různé díly do sady.
Kreativita
Skvělá hra. V rodině již třetí.