Rok vydání 2013, počet stran 128, čeština, pevná / vázanáRajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují.
Rajčata mají zároveň málo kalorií (17–20 na 100 g) a neztrácí své tělu prospěšné a výživné vlastnosti, včetně vysokého obsahu lykopenu, když jsou v potravinářském průmyslu konzervovány nebo z nich dělány protlaky.
Informace o Rajčata: 50 snadných receptů - Academia Barilla
Popis
Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují.
Rajčata mají zároveň málo kalorií (17–20 na 100 g) a neztrácí své tělu prospěšné a výživné vlastnosti, včetně vysokého obsahu lykopenu, když jsou v potravinářském průmyslu konzervovány nebo z nich dělány protlaky. Již od 16. století, kdy rajče dorazilo z Ameriky do Evropy, se velmi úspěšně používá ve velkém množství jídel v četných zemích.