Motorová pila Recenze Proteco Premium 51.06-PRE-2400-P

Recenze Proteco Premium 51.06-PRE-2400-P

Elektrická řetězová pila od výrobce Proteco je špičkovým nástrojem pro každého, kdo potřebuje spolehlivý a výkonný nástroj pro práci se dřevem. S výkonným motorem o síle 2,4 kW tato pila zvládne efektivně zpracovat dřevo různých velikostí a tvrdostí. Proteco Premium 51.06-PRE-2400-P tak zaručí, že bez námahy dosáhnete plynulého řezání a optimálního výkonu. Klíčovým prvkem této pily je její…

maxik3316. října 2025

Pomalý rozběh, dostačující výkon. Řetěz vypadá obstojně

uvidíme jak dlouho plasty a a bezklíčové napínání řetězu vydrží. Lišta je zbytečně dlouhá.

v této ceně velice slušný stroj

vesely.stanislav26. září 2025

výkon, jednoduchá manipulace

pila trochu vibruje při řezání velkých kusů, je to vidět na řezu, že není hladký (řezal jsem 30 - 40 cm sukovaté kmeny z jasanu)

Za ty peníze asi není moc co vytknout. Pila řeže, motor je k neutahání. Uvidíme časem, jak vydrží.

ales.hanzal18. listopadu 2024

Kvalitní plasty, jednoduchá výměna řetězu bez nářadí, poměrně velká nádržka na olej, okamžité zastavení řetězu při doběhu motoru, snad bude napínání řetězu držet při použití dle návodu. Zatím jen krátce vyzkoušeno.

Snad jen to, že by v balení mohla být počáteční dávka oleje

Za dobrou cenu kvalitní výrobek, uvidím po delší odzkoušení

duchekzd10. října 2024

Síla

Registrovaný uživatel6. září 2024

Koupená na dřevo u domu. Má sílu, je docela lehká, olej v nádržce vydrží na cca 6m3 dřeva. Cena výkon.

Nikdy se mi nestalo s jinými pilami, jak motorovými tak elektrickými) a to jsem toho nařezal si myslím dost, že by mi spadl řetěz. A s touhle pilou se mi to stalo hned dvakrát cca za hodinu. Připisují to ne málo zapnutému řetězu, jak hned každý píše, ale tomu bezpečnostnímu zařízení, které řetěz okamžitě po uvolnění tlačítka zastaví. Pokaždé totiž řetěz spadl když jsem pilu oddálil od uříznutého špalku a uvolnil tlačítko.

radan2516. května 2024

cena recenze

při prvním použití během cca 2 hodin chvilkové práce ( něco uřežu pak uklízím) mi 3x spadl řetez z lišty při zastavení pily ( ne v řezu ) zkoušel jsem doladit napnutí řetězu nepomohlo

trochu výrobkem zklamaný příště bych přidal na značkový výrobek