Rok vydání 2018, počet stran 98, čeština, pevná / vázanáNa 100 stranách Scott popisuje praktické, exaktní a několika desítkami let zkušeností prověřené informace o přípravě kávy v komerčním i domácím prostředí. Autor se věnuje espressu, filtrované kávě, ale i problematice mletí a vodě.
Informace o Příručka profesionálního baristy - Scott Rao
Popis
Na 100 stranách Scott popisuje praktické, exaktní a několika desítkami let zkušeností prověřené informace o přípravě kávy v komerčním i domácím prostředí. Autor se věnuje espressu, filtrované kávě, ale i problematice mletí a vodě. Tato kniha je nutností pro všechny, kteří to myslí s přípravou kávy vážně. Scott Rao před dvaadvaceti lety, kdy v tomto oboru začínal, přečetl všechny knihy o kávě, na které narazil, pořád však neměl pocit, že by se dozvěděl, jak připravit šálek vynikající kávy. Celou dobu hledal jednu praktickou seriozní knihu, kde by se dočetl všechny relevantní a důležité informace k přípravě lahodného šálku. Dosud takovou nenašel, tak se rozhodl zkusit ji sepsat sám.