Rok vydání 2016, počet stran 288, čeština, pevná / vázanáZe všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská.
Informace o Pozor, Sůl! - Josef Jonáš, Miroslav Légl, Jiří Kuchař
Popis
Ze všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská. Pokud hledáte důvod, budete překvapeni, kolik skryté soli zkonzumujete, aniž to tušíte. Tato kniha je určena lidem, kteří - se chtějí začít vážně starat o to, kolik soli resp. sodíku ve své každodenní stravě snědí - mají z jakéhokoli důvodu, zejména zdravotního, potřebu se odsolit - hledají změnu a jídelníček, který by je přivedl na optimální denní spotřebu soli Publikace nepřináší žádná stravovací dogmata. Vedle varování obsahuje mnoho důležitých informací, možností řešení a hlavních zásad změny. Ocení ji proto zejména - matky s dětmi - pacienti s vysokým krevním tlakem, s oběhovými a imunitními problémy - lidé v aktivním věku trpící poškozením kloubů nebo se sklonem k nadváze - diabetici a ekzematici - senioři - lidé s trávicími, močovými a očními problémy, zejména šedým zákalem.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 90%
Hodnocení: 90%
2 recenze
5
1x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Registrovaný uživatel13. září 2016
Hodnocení: 100%
Doporučuji tuto knihu jako dárek pro každého, kdo se zajímá o zdravý životní styl nebo bojuje s nějakými zdravotními problémy. S velkou pravděpodobností se onen člověk v tom najde řešení svého problému, nebo jedno z mnoha, které může zkusit. Už znám i předchozí knihy těchto autorů a tato velmi dobře zuceluje pohled na sůl v lidském těle, na její účinky a když si ke knize vezmete ještě knihu receptů od Miroslava Légla, tak to bude uplná paráda. Z té jsem čerpala pro bezsolné vaření, i pro vaření solící, ale je to doslova hitparáda chutí a vůní.