Recenze Pleteme pro miminka: 20 kouzelných kousků pro ty nejmenší - Alison Blissová (2019, brožovaná bez přebalu lesklá)

Autorka v knize představuje 20 snadných a tradičních kousků v moderním kabátku, které uvítá každý, komu do života vstoupilo miminko. Modely v knize jsou seřazeny podle postupného ovládání pletařského umění – od naprostých základů až po žakárový vzor. Každá nová technika je popsána krok za krokem, abyste si ji mohli jednoduše osvojit. Modely budou zajímavé nejen pro začátečnice, ale i pro…

Registrovaný uživatel12. září 2022

Cekala jsem vic.

Registrovaný uživatel13. června 2022

Čekáme miminko a v této knížce jsou různorodé nápady.Už mám dečku do kočárku a teď pletu kabátek.Srozumitelné postupy,hodně obrázků,škola pletení

Moc se mi líbí,asi upletu všechno!!!

Registrovaný uživatel24. listopadu 2021

dobré popisy

teprve teř jsem ho začala používat..Mrzí mně však že neosahuje čepičky papučky a rukavičky.

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

Pěkná grafická úprava

Pro mne k ničemu !! Já plést umím !! Hledala jsem popis na oblečení pro momino !! Koupila jsem tu knihu protože se mi tam líbil kabátek a čepičla. Ale ty popisy jsem tam nenašla !!!!!

Registrovaný uživatel14. února 2021

Srozumitelné i pro začátečníky. Přehledné náčrtky Rozracované na nškolik velikostí