Najznámejší lekár v oblasti zdravej výživy vás pozýva do "školy", ktorou sám prešiel so svojimi klientmi za 10 rokov existencie jeho kliniky. Je to škola, v ktorej si jednotky aj päťky budete dávať iba vy sami. A pritom pomôže schudnúť tak, aby sa to dalo vydržať aj udržať. Predstavujeme jeho publikáciu s názvom Plán B.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Plán B: 30-dňový manuál zdravého chudnutia - Igor Bukovský
V posledných dňoch roku 2014 sa na trhu objavila druhá kniha na tému chudnutia od Igora Bukovského Plán B – 30-dňový manuál zdravého chudnutia. V tejto knihe zhŕňa všetky známe informácie o chudnutí do jedného kompaktného a pestrého celku.
Více naHodnocení: 100%
Já se u téhle knihy prostě bavím, asi proto se mi tak líbí.
Mám ji celou přečtenou - nenašla jsem nic, co by mi vadilo.
Konečně mám knihu, která splňuje vše - srovnávání - pravda /nepravda, výborné recepty, žádné gramy, žádné kalorie...
Kniha se čte tak lehce, srozumitelně, vůbec jsem netušila, že čtení ve slovenském jazyce je tak super - žádný problém. Knihu doporučuji všem!!!
Opravdu výjimečná kniha o hubnutí. Přečetla jsem hodně knih na toto téma, ale až zde jsou jednoduše vysvětleny všechny souvislosti mezi fungováním našeho těla a jídlem. Konečně jsem všechno pochopila. A konečně jsem zhubla. Myslím, že už se k nezdravým jídlům nevrátím, i když nebudu zrovna potřebovat zhubnout. Pozítří bude můj 30. den a zatím mám úbytek na váze 5 kg. Cítím se dobře a nijak nestrádám. Doporučuji přečíst i jiné knihy tohoto autora a shlédnout i jeho videa. Nemusíte se nutně řídit vším, ale správný směr vám kniha dá určitě.
Za mě nejlepší kniha o hubnutí, díky které jsem opravdu zhubla a která mi vysvětlila, jak a hlavně proč se správně stravovat.