Recenze Pivařka 2: Průvodce domácího sládka  - Petr Novotný (2019, pevná)

Recenze Pivařka 2: Průvodce domácího sládka - Petr Novotný (2019, pevná)

Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje. V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část, která umožní bezproblémové vaření domácího piva i úplným začátečníkům. Ovšem i ostřílení praktici v Pivařce na druhou najdou velké množství praktických rad a návodů pro svou další práci. Kniha je samozřejmě opatřena i bohatou…

Registrovaný uživatel5. března 2021

Přál si jí přítel. Je to nejlepší Pivařka. Srozumitelně napsaná , podrobné informace, dostatek obrázků. Každý si v tom najde co potřebuje, aby s doma uvařil dobré a kvalitní pivo.

Strašně těžká knížka na čtení v leže :D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D:D :D :D

Registrovaný uživatel7. října 2020

-komplexní problematika vysvětlená srozumitelně -obsáhlá -přehledná -obsahuje nomogramy k výpočtům -nepřišel jsem na nic, co by mi tam chybělo

Nejlépe zpracovaná kniha, jakou jsem kdy viděl

Registrovaný uživatel2. března 2020

Mimořádně zdařilé

Registrovaný uživatel21. listopadu 2019

Neocenitelný průvodce pro milovníky domácího vaření piva