Česká, rok vydání 2020, počet stran 168, čeština, brožovanáPečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta přináší pečící recepty našich babiček na domácí chléb pečivo i různé laskominky, jak je shromáždila a podle nich pekla známá propagátorka tradičního životního stylu Alena Gajdušková, která vychází z historických kuchařských knih, dobových živnostenských receptářů, odborných publikací i archivu rodinných, ručně psaných receptů z konce 19. a první…
Informace o Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta - Alena A. Gajdušková (2020, brožovaná bez přebalu lesklá)
Popis
Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta přináší pečící recepty našich babiček na domácí chléb pečivo i různé laskominky, jak je shromáždila a podle nich pekla známá propagátorka tradičního životního stylu Alena Gajdušková, která vychází z historických kuchařských knih, dobových živnostenských receptářů, odborných publikací i archivu rodinných, ručně psaných receptů z konce 19. a první poloviny 20. století ale především - sama vše odzkouší, uhněte, upeče.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 72%
Hodnocení: 72%
5 recenzí
5
2x
4
1x
3
1x
2
0x
1
1x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Vanilkakacenka19. března 2024
Hodnocení: 20%
Jednoduchá vysvětlení.
Jen pár receptů s kváskem, jinak do všeho nacpané droždí!
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel5. ledna 2023
Hodnocení: 100%
Praktické rady. Velmi fundovaná autorka.
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel20. září 2022
Hodnocení: 100%
Skvělá kniha, skvěle tradiční recepty. Doporučuji
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel23. ledna 2021
Hodnocení: 60%
Asi žádné. Čekal jsem recepty, postupy na dnešní dobu. Zdravé pochutiny.
Jen polovina knihy k využití, některé recepty zvláštní, spíš nepoužitelné. Vše jen obecně. Na netu je pečení z kvásku lépe popsáno. Mouky, jak se která chová, nasákavost, podrobný recept apod.