Recenze Ozdravná jóga pro seniory: Pro zdravé tělo i mysl - Jana Rachno (2023) [E-kniha]

Využijte jednoduchá jógová cvičení na cestě za dobrým zdravím. Tato kniha vám ukáže praktické postupy, ať už v podobě šetrného cvičení či snadných technik, abyste žili dlouho zdraví a plní síly. Cvičením jógových pozic si můžete zpevnit své kosti a podpořit krevní oběh, snížit krevní tlak a vylepšit si držení těla, aby vás nebolela záda. Naučíte se zdravě dýchat, odstraníte stres, příjemně se…
Porovnat ceny 229 Kč

tejkalovahana2. března 2026

Přehledná

Registrovaný uživatel23. června 2025

Mě kniha Ozdravná jóga pro seniory opravdu potěšila. Je napsaná velmi přívětivým a srozumitelným jazykem, a hlavně – velké písmo a přehledné uspořádání mi usnadňují čtení i orientaci. Co mě ale opravdu zasáhlo, je osobní příběh autorky, který prosvítá mezi řádky. Cítím z něj opravdový zájem, lidskost a porozumění tomu, co starší člověk prožívá – ať už po tělesné, nebo duševní stránce. Díky tomu na mě cvičení působí mnohem blíže a povzbudivě. Mám pocit, že mě kniha nejen vede k pohybu, ale i podporuje zevnitř. Děkuji za ni.

Registrovaný uživatel1. února 2024

Krásná a dobře čitelná kniha.

Zktvproduction29. října 2023

Krásná kniha, srozumitelně popsané pozice i sestavy, větší písmo pro starší čtenáře.