Recenze Orion Grande Combi 3

Sada 3 hrnců Orion disponuje velmi kvalitním nepřilnavým povrchem Pfluon Granit a odnímatelnou rukojetí. Můžete v nich vařit, smažit, dusit, opékat a zapékat s minimální potřebou tuku. Připravovaný pokrm se nepřipéká. Jsou vhodné na všechny typy spotřebičů včetně indukce a trouby.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 14 recenzí pomocí Seznam AI

Orion Grande Combi 3 je praktická sada hrnců s nepřilnavým povrchem, která umožňuje snadné vaření a úsporné uskladnění. Vhodná je pro každodenní použití, včetně použití v troubě, ale chybějící pokličky a omezená dostupnost některých dílů mohou být pro některé uživatele nevýhodou.

• Skladnost a úspora místa při uskladnění
  • Nepřilnavý povrch zajišťuje snadné vaření a mytí
  • Dobré využití pro různé typy vaření
  • Možnost použití v troubě
  • Lehké a pohodlné při manipulaci
  • Chybí pokličky
  • Menší hrnce obtížně vyjímatelné z větších
  • Držadlo může být náročnější na ovládání při zdravotních potížích
  • Pánve o průměru 20 a 26 cm se nedají koupit samostatně

Registrovaný uživatel16. června 2025

vzhledem k odnímatelné rukojeti nezabere mnoho místa, malá spotřeba tuku, lze použít i v troubě a lednici

Alžběta Skálová30. prosince 2024

+Nepřilnavý povrch i po dvou letech používání. +Skladné! Praktické nejen pro skladování, ale i při mytí a v ledničce +Skvělé do trouby i horkovzdušné fritézy +Lehké

-Chybí poklice. Používám univerzální silikonové z jistého švédského nábytkového řetězce a funguje to, ale mít pasující poklice přímo k tomuto nádobí by bylo fajn. -Pánve o průměru 20 a 26 cm se nedají koupit zvlášť, jen jako sada s rukojetí. Nedává to smysl. Rukojeť už mám a využila bych jen tu menší pánev. Škoda.

Už dva roky používám skoro každý den hrnce i pánve Orion Grande Combi a nedám na ně dopustit. Původně zakoupené na cestování v obytném autě, ale nakonec v nich vařím i doma, protože jsou lepší než jakéhokoliv jiné. Ke všem mi stačí jediná rukojeť (mám celkem pět kusů nádobí). Povrch je stále nepřilnavý, jako nový. Dobře se ale o nádobí starám - používám výhradně silikonové pomůcky (ani dřevo ne), při skladování vkládám mezi jednotlivé kusy textilní chránič a umývám jen jemnou stranou houbičky (myčku nemám). Drsnou část holubičky potřebovat nebudete, povrch je nepřilnavý a nic se k němu nepřipeče.

MaraH25. listopadu 2024

Šikovné na manipuláciu, pohodlné pri používaní, praktické...

Možno pokrievky k nim trochu chýbajú

Vysoká spokojnosť

Registrovaný uživatel2. dubna 2023

Šikovné, skladné

Registrovaný uživatel2. března 2023

Velmi dobrá koupě, cena ok.

Registrovaný uživatel21. prosince 2022

skladnost, povrchová nepřilnavá úprava

zatím jsem spokojen

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

Perfektně sedí na sklokeramickou desku, možné použití do trouby, používám denně.

Škoda, že chybí pokličky

Registrovaný uživatel30. září 2022

zatím jsem nepoužil

Registrovaný uživatel9. dubna 2022

skladnost produktu

Registrovaný uživatel9. listopadu 2021

Už jsem teno výrobek měla, ale potřeboval vyměnit. Myslím si, že je kvalitnější a pěkně se v něm vaří, jsem spokojená.

Registrovaný uživatel14. září 2021

nepřilnavé, ma

držadlo/

kastroly jsou prima, jen když bolí ruka/sevření/náročnější ovládání držáku. Je dobré že se dají využít různě.

Registrovaný uživatel2. června 2021

Dobré uskladnění. Nezabírá místo.

Registrovaný uživatel26. května 2021

super velikost, krásně se v nich smaží.

Registrovaný uživatel14. října 2020

Skladnost. Povrchová úprava-nic se nepřipeče.

Chybí pokličky. Vyndat menší hrnec z většího stojí trochu úsilí- není za co chytit.