Hrnec Recenze Orion Anett kastrol

Recenze Orion Anett kastrol

Nerezový kastrol Orion Anett o průměru 16 cm a objemu 1,2 l s nerezovou poklicí. Díky používaným technologiím a kvalitním materiálům je vhodný pro každou moderní domácnost a je ideální cestou ke zdravé výživě, dietní, ekonomické a estetické přípravě pokrmů. Kastrol je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10. Umožňuje vaření bez tuku, bez ztráty vitamínů a minerálů obsažených v potravinách.

Registrovaný uživatel26. ledna 2024

Jedna se o kvalitní hrnec a jsem rozhodnuta dokoupit další. Hodnotím po téměř 3 letech. Meju ho pouze v myčce a žádné změny.

Registrovaný uživatel31. května 2023

Kvalitní hrnce, už nějaké doma mám tak jsem dokoupila jiné velikosti. Spokojenost .

Registrovaný uživatel20. dubna 2023

dobře se tam vaří knedlíky ,větší množství masa

Plechová poklice ,, používám vlastní skleněnou aspoň vidím dovnitř

jinak spokojená

Registrovaný uživatel2. února 2023

Na knedlíky Jedinečnej

Registrovaný uživatel24. října 2022

Zatím nepoužitý. Vzhledově vypadá dobře.

Ačkoli je uváděn jako nerezový, ve skutečnosti je nerezový jen z velmi malé části - lze ověřit jednoduchým testem s magnetem. Malé nerezovosti odpovídá i návod k použití, kde je výslovně uváděno, aby hrnec/kastrol nebyl tak často (nebo téměř vůbec) umýván v myčce z důvodu snížení životnosti.

Registrovaný uživatel4. října 2022

Takový kastrol jsem prostě potřebovala a trefila jsem se. Je poměrně lehký a pro přípravu většího množství, např. guláše, je perfektní. Má velkou výhodu, lze ho strčit do trouby a žádnou část na něm si nezničíte.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Optimální velikost

Registrovaný uživatel20. září 2021

Nemám nic,co bych vytknul.

Registrovaný uživatel21. července 2021

Oceňuji že nemá skleněnou poklici, je kvalitní a navíc vypadá velice dobře. Doporučuji.

Registrovaný uživatel27. ledna 2021

Praktický, dostatečně velký i na přípravu knedlíků.

Určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel10. května 2019