Počítačová hra Recenze OMSI Bus Simulator 2 PC digitální verze

Recenze OMSI Bus Simulator 2 PC digitální verze

Elektronická licence určená pro platformu Steam OMSI Bus Simulator 2 je simulátor městského autobusu. Hráč se tak v této hře stává jeho řidičem a má za úkol dovézt cestující bezpečně a včas do cíle jejich cesty.

Registrovaný uživatel7. března 2025

vše hned krásně fungovalo jeden z nejlepších simulátorů

hra docela dlouho nabíhá ale to je vysokou grafikou

velmi dobrý simulátor autobusové dopravy

grosacek196313. října 2024

Výborný autobusový simulátor.

Registrovaný uživatel26. ledna 2023

Dárek pro synka od Ježíška Cena Jediný produkt takového druhu Ve stažené a doinstalované mapě Havířova velmi realistické prostředí, dopravní situace, značky a semafory odpovídající skutečnosti. Mohlo by sloužit jako zácvik pro začínající řidiče autobusu. :) Velmi dobrý simulátor autobusové dopravy. Poměrně složité ovládání, ale zase jde ovládat kdeco. Synek si to vydyndal od Ježíška a okamžitě do toho vplul jak ryba do strouhy. Já osobně netuším, co ho na tom baví - cíle hry jsou dodržování jízdního řádu a směru linky, přeprava cestujících (volitelně s odbavováním), předpisová jízda po vytyčené trase, poslouchání nespokojených cestujících. Ve volné chvíli si můžete vytřít autobus. Jelikož jsem jedenáct let řídil bus, hra mi přijde velmi otravná. Syn je však nadšený. :)

Zná každý, kdo tento simulátor hraje - textury se občas nenačítají, všechno se to sem tam seká, není to ani tak hra jako simulátor. Kdo si chce zahrát hru na ježdění autobusem, ať sáhne po něčem jiném.

Hra splnila očekávání.

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Hra je určitě zajímavá ale mám na ní slabý pc

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

Je to super hra Žádný problém s nakoupenim Prostě bomba

Doporučuji každému kdo si chce koupit OMSI a i jiné hry jako já