Recenze Od slackline k tiché radosti - Anna Hanuš Kuchařová (2020, vázaná)

Recenze Od slackline k tiché radosti - Anna Hanuš Kuchařová (2020, vázaná)

Vyprávění nejznámější české slacklinerky, která chodila kilometr nad zemí na čtyřech kontinentech. Opustila práci architektky, aby se stala profesionální provazochodkyní. Láska a touha ji ženou do prvních rozechvělých krůčků vysoko nad zemí. Skáče po hlavě do odvážného života a tím probouzí své vnitřní démony.

Registrovaný uživatel20. května 2022

Velmi zajímavá kniha.

Registrovaný uživatel18. března 2021

Čte se lehce a svižně, úplně mě vcucla do děje a měla jsem pocit, že jsem byla součástí všech výprav a dobrodružství. Cením si otevřenosti, odzbrojující upřímnosti a autenticity autorky. A co teprve ty fotky! Nádherné!

Registrovaný uživatel14. února 2021

Pokud máte rádi příběhy (ty skutečné, ze života:-)), ve kterých nechybí napětí, překážky, láska, odvaha, pochyby, energie a jako bonus se chcete dozvědět zajímavosti o slacklinu, doporučuji knihu "Od slackline k tiché radosti". Budete se smát, dojímat a hlavně Vás to bude bavit. A možná pak i zkusíte něco, co jste dosud nezkusili. :-)

Registrovaný uživatel19. září 2020

Krásná upřímně napsaná kniha s nádhernými fotografiemi.

Registrovaný uživatel31. srpna 2020

Naprosto čtivá a hloubavá knížka o prožitku vnitřní svobody, která vás polapí kratšími epizodami o cestování. Překonávání kilometrů, metrů i centimetrů není měřítkem. Nakonec je nejdůležitější vnitřní růst vedoucí k tiché radosti.