Recenze Očkování: Hrozba nebo záchrana? - Tomáš Kašpar (2020, brožovaná)

Recenze Očkování: Hrozba nebo záchrana? - Tomáš Kašpar (2020, brožovaná)

Všude na světě jsou lidé rozděleni do dvou táborů. Jedni se očkování brání a druzí očkování velebí. Kdo má pravdu? Může nás očkování ohrozit, nebo je to jediná možnost záchrany lidstva? Co víme o očkování? Je strach z očkování oprávněný, nebo musíme mít strach především z nových chorob? Jsou věci, které nejde vrátit zpět. Proto bychom se měli včas a správně rozhodnout.

Registrovaný uživatel24. července 2023

Jen mne to utvrdilo co jsem dlouho tušila. Je děs co nám píchají ale ještě větší co píchají do malých miminek a dětí. Kniha byla velmi čtivá.

žádné jsem neshledala.

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

Knihu jsem dostal zadarmo.

V knize nedochází ke srovnání faktů, výsledků výzkumů apod., jak se nám autor snaží v úvodu knihy podsunout. Naopak, autor si vybere jeden, maximálně dva případy, které zapadají do jím prosazovaného názoru, tento názor poté následně aplikuje jako generální pravidlo a jedinou správnou pravdu.

Autor knihy projevuje zcela otevřeně zásadní neznalosti a tendenční myšlení. Dalo by se říct, že kniha je ukázkou Dunning–Krugerova efektu v praxi. Doporučuje 8/10 dezinformátorů.

Registrovaný uživatel31. března 2021

Velmi obsáhlé argumenty, vysvětlující stav ve vztahu k očkování.

Velice pěkná kniha.

Registrovaný uživatel16. března 2021

Moc zajímavé a fundované. Jsou zde odkazy na různé výzkumy a výsledky (i v zahraničí). Z odborných studií jsou uváděny možné vedlejší účinky (procentuelní množství).

Knihu doporučuji všem, kteří váhají, zda se dát nebo nedat očkovat.

Registrovaný uživatel9. února 2021

Kniha velmi dobře popisuje účinky vakcín, nejen té proti covidu. Ukazuje příčiny spousty dnešních nových nemocí - ADHD, rakoviny, a spousty dalších nemocí. Všechny jsou způsobeny především očkováním, které naprosto rozhodí imunitní systém člověka. Kniha přesně popisuje princip, na jakém funguje očkování - že možná nějakou nemoc na chvíli potlačí, ale v budoucnosti tato nemoc propukne znovu a v mnohem silnější, mnohdy smrtelné, intenzitě. Týká se to i dětských nemocí jako spalničky, zarděnky neštovice, které by děti měly prodělat a vytvořit si tak v budoucnosti proti těmto nemocem přirozenou imunitu, a ne být proti nim očkovány a riskovat tak jejich horší možný průběh v dospělosti. Také je v knize popsáno, jak lživě jsou občané všude na světě informování ohledně očkování i ohledně produktů, které by různé nemoci, i covid, dokázaly vyléčit, ale někomu se "nehodí do krámu", protože z nich "netečou" takové peníze, jako z výroby, prodeje a aplikace vakcín. A také mě v knize zaujalo to, jak lživě se informuje ohledně vymýcení některých nemocí - prý díky vakcínám (např. černého kašle). Ve skutečnosti se těmto údajně vymýceným nemocem přiřadí jen jiný název, a nemoci prý údajně díky úžasným vakcínám a očkování přestaly existovat. Např. černému kašli se dnes říká virové astma, tato nemoc pořád existuje!!

Přeji si, aby si knihu přečetlo co nejvíce lidí, aby se jim "rozsvítilo", jak jsme celá léta balamuceni oficiálními zprávami o úžasné klasické medicíně, o úžasných vakcínách, které nás všechny spasí. Kdyby se lidé odjakživa léčili různými přírodními prostředky, kdyby se kladl důraz na preventivní medicínu, na přírodní medicínu, která odstraní příčiny a ne jen potlačí (na chvíli) následky nemocí, tak by byli lidé o moc zdravější, nebylo by tolik zdravotně postižených lidí, včetně malých dětí.

Registrovaný uživatel7. února 2021

Velice zajímavá kniha, doporučuji přečíst si jí hlavně v téhle době očkování.

Registrovaný uživatel5. února 2021

Tato kniha je důležitá pro každého, kdo chce podstoupit očkování proti koronaviru, ale i všechna další očkování. Jsou zde posbírány fakta o kterých se moc nemluví (i se všemi odkazy na zdroj informace). Tomáš Kašpar, který knihu sepsal nebude chválen výrobci vakcín, ale každý člověk na této planetě má právo na informace. To ostatní už je pouze na nás o jakou pravdu stojíme.

Registrovaný uživatel4. února 2021

Užitečné informace, přehledně psané Je to kniha, do které vložil autor spoustu energie a času. Není jednoduché dohledávat jednotlivé studie.

Knihu by si měli přečíst jak odpůrci očkování, tak i zastánci. Autor přímo vybízí čtenáře k tomu, aby upozornili na věci, ve kterých se autor může mýlit. Jen škoda, že objektivní, nestranná debata na základě důkazů, studií a mnohaletých zkušeností nezaznívá z médií. O to víc je dobře, že takovéto knihy jsou k dispozici lidem, kteří nemají čas dělat soukromý průzkum.

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

autor odvádí velmi dobrou práci, čtu jej pravidelně, potvrzuje mé domněnky, umí je velmi dobře shrnout a podpořit fakty

Kašparovy knihy jednoznačně doporučuji

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

Velice zajímavě napsané. "Nevaří se tu z vody", jak u mnoha takových brožurek bývá. Vše je víceméně podloženo skutečnými fakty, které se dají díky odkazům dohledat. Kniha poskytuje informace, které na netu ani v bulváru, či ve "zprávách" nenajdete. Vřele bych doporučila všem, kdo se o tyto záležitosti zajímají. Od pana Kašpara jsou vůbec všechny jeho knihy zajímavé, inspirující, čtivé , ale hlavně hodně pravdivé. Nenadarmo si říká "hledač pravdy a faktů".