Recenze Novéna k Panně Marii rozvazující uzly - Vojtěch Kodet

Recenze Novéna k Panně Marii rozvazující uzly - Vojtěch Kodet

Novéna je modlitba, kterou se modlíme devět po sobě jdoucích dnů. Tuto novénu tvoří každý den kající modlitba, modlitba růžence, rozjímání na příslušný (1.-9.) den a závěrečná modlitba „k Marii, rozvazující uzly”. Objevme v této novéně velikost naší Nebeské Matky, která chce rozvázat uzly našich pozemských životů.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Nepraktický formát brožury. Proč není klasická A5?

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Obsah modlitby papeže Františka... obrovská síla... - tím jsem začala (kdysi podle obrázku).

Novény k jakémukoliv účelu jsou vždy dobré a účinné... A rozvazující uzly? Myslím, že hodně z nás má tu cestu životem dost zasukovanou a i když třeba chceme, těžko se některé uzly rozvazují... S pomocí Panny Marie to jde snáz..

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

Je to dobrá moderní novéna - a pomáhá! Měla jsem ji doma a nabídla ji sousedce. Po čase jsem si ji opět pořídila a modlila jsem se ji - opět pomohla. Teď čeká na svou třetí příležitost, až zase něco nepůjde rozlousknout..

Registrovaný uživatel11. prosince 2021

potřebovala jsem podporu v nelehké situaci, moc hezky pojaté

jsem nenašla

určitě bych doporučila

Registrovaný uživatel7. července 2021

Tento produkt mi byl doporučen.