Recenze Nová pizza: Nová éra světově populárního jídla - Stefano Manfredi

Zpátky ke kořenům a do světa nových příchutí. Přestože pravým domovem pizzy je Itálie, přesněji řečeno Neapol, můžeme ji s jistotou označit za jeden z nejoblíbenějších pokrmů světa. Pizzu najdeme v mnoha provedeních – kulatou, hranatou, s průměrem metr a víc, tenkou, silnou, plněnou, smaženou nebo sladkou, s vyšším i nižším, měkkým i křupavým základem. Její kvalitu určuje kvalita mouky, těsta a…

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Výběr receptů pro každého.

Nevím o nedostatcích.

Registrovaný uživatel31. prosince 2020

Recept na těsto lze použít - dobré. Pěkné fotky .

Registrovaný uživatel27. listopadu 2020

Moc mně to neoslovily.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2020

Zajímavé recepty, některé již vyzkoušené - chutnalo všem

lambada12. srpna 2020

Čekal jsem malinko víc, ale spokojenost

Registrovaný uživatel15. ledna 2020

Krásně a zajímavě udělaná kniha. Skvěle recepty a fotografie

Parádní kniha

Registrovaný uživatel15. ledna 2020

Spousty receptů, krásné ilustrace.

Registrovaný uživatel13. ledna 2020

Opravdu krásně vyvedená kuchařka.

Registrovaný uživatel3. prosince 2019

Super kniha pro všechny, kdo milují pizzu a připravují ji i sami doma. Skvělé zpracování a obsah. Mnoho fotek a inspirativních receptů. Pro milovníka pizzy nádherný dárek!

Registrovaný uživatel17. srpna 2019

Krásná kniha o přípravě pizzy. Krásný papír, obrázky a výklad. Vyprávění vtáhne čtenáře v chuť si recepty vyzkoušet. Mnoha druhů přípravy těsta (jak za pomocí droždí nebo pomocí kvasu) Je tam dopodrobna vysvětlen postup přípravy těsta. představení nových směrů "neapolské pizzy", představení italských kuchařů a jejich zajímavé vyhlášené recepty. kniha je podnětná - vede mne k přemýšlení o tom, jak chci připravit svou pizzu. Na čem záleží. Zkoušet experimentovat nebo použít recepty v knize uvedené .

Knihu jsem dostal jako dárek, protože rád připravuji pizzu. Oceňuji kvalitu knihy a uznávám, že cena odpovídá kvalitě. Zatím můj názor na knihu není úplný, protože jsem zatím přečetl jen 1/3 knihy a ještě jsem podle této knihy nevařil, ale tato kniha je podnětná a chci si recepty vyzkoušet co nejdříve. Kdo má rád pizzu a chtěl by se v přípravě zlepšit - doporučuji