Recenze Naše: Kuchařka, která spojuje - Kateřina Kuranova (2021, pevná)

Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne, to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají. Foodblogerka, máma a nadšená hostitelka Kateřina Kuranova se rozhodla sepsat přes 90 receptů, které vám dokážou u stolu vykouzlit okamžitý úsměv na tváři a pocit blaha v žaludku. Od proslavených placiček,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Kuchařka Naše: Kuchařka, která spojuje je chválena pro svůj poutavý design, přehledné recepty a chutné výsledky. Recepty jsou praktické a využívají běžně dostupné suroviny, což z ní činí vhodnou volbu pro každodenní vaření. Jedinou výtkou je tuhá vazba knihy, která ztěžuje její otevírání.

• Graficky poutavé zpracování
  • Přehledné a srozumitelné popisy receptů
  • Recepty z běžně dostupných surovin
  • Chutné a funkční recepty pro každodenní použití
  • Milý a srdečný styl psaní
  • Tuhá vazba knihy, která se špatně otevírá

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

napsané velmi příjemně, dýchá z toho pohoda

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

klady jsou recepty , to co jsem od knihy očekávala se splnilo

Jsem moc zklamaná s vazbou knihy, nedá se otevřít , aniž by na chvíli stránky zůstaly na svém otevření , vazba je moc tuhá.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Uzasna! Skvele recepty, krasna grafika, vse perfektne dopodrobna popsane. Doporuji!

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

Úplně první kuchařka, ze které jsem už uvařila 5 receptů a to ji mám teprv 2 měsíce. A všechno bylo skvělé! Recepty jsou takové pro běžný život, aneb mamiii, pojď něco upéct - otevřu a hned něco můžu upéct, protože ingredience doma máme. Milá příjemná kniha psaná srdcem, podle mě to z té knihy (a z receptů) je cítit.

Jednoduše skvělá, recepty pro každodenní život i něco pro speciální příležitosti. Recepty fungují a výsledky chutnají skvěle!

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Knihu dám jako dárek

Registrovaný uživatel17. listopadu 2021

Zatím ozkoušené 4 recepty a všechny výborné. Na další se chystáme Recepty z běžných surovin nebo aspoň běžně dostupných.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Kuchařka koupena jako dárek na přání sestry. Po prolistováni si ji nejspíš pořídím i pro sebe.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2021

Krásně graficky zpracovaná, přehledně popsané recepty + tipy, opravdu je to krásné dílo a za tu cenu.. Moc Kačenku obdivuji!

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Je proste nadherna a prehledna!