Vynikající po stránce fotografické i informační. Udělala velkou radost

Kniha Naše hory, lyže, sníh přináší poutavé fotografie a texty o historii lyžování, které potěší milovníky hor a lyžování. Některé recenze však upozorňují na chybějící informace o specifických tématech a nesoulad s očekáváním uměleckých fotografií. Přesto kniha zůstává vhodným dárkem a zdrojem pro zájemce o lyžařskou historii.
Vynikající po stránce fotografické i informační. Udělala velkou radost
Myslím, že každého milovníka lyží a hor tato kniha musí potěšit. Je plná překrásných fotografií a také pěkně popisuje historii lyžování na našem území až do současnosti.
Krásná kniha.
Knihu jsem kupovala jako dárek
Úžasná vzpomínka na "staré časy", které z přiměřené části pamatuji... Zajímavé až vzácné fotografie, grafické zpracování...
Snad jen trochu nepřehledné a "neúplné"...
Osobně doporučuji "starým" i mladým.
Krásně vypravená
Velmi potěší každého kdo má rád hory v zimě
Máme rádi hory a lyžování.
Kniha udělala velkou radost o Vánocích
Historie lyžování u nás.
Není to kniha Herbert Slavík = umělecké fotografie (jak naznačuje titul a reklama!).
Nekoupil bych a nedoporučil.
Koupeno k Vánocům manželovi na přání, naprostá spokojenost
velmi dobré zpracování jak tématicky, tak graficky
Potěšil mne snímek Olympionika V. Hradilka
postrádám širší záběr o oblíbenosti Krkonoš pro filmaře . Synové hor, Vánice . Sněženky, Krakonoš a Lyž. Vlčí bouda
úplně chybí odvětví : Jízda na SKIBOBu, máme mistry světa i Evropy I. Francová !!!
a také větší rozsah o budním hospodaření a ubytovací tradici.
? mapa míst pořízených fotografií?
Čtu vše o Krkonoších , Těším se na druhé doplněné vydání.
Petr Roll
Krásné provedena kniha s nádhernými fotografiemi, která jako dárek udělala velkou radost.
Doporučuji všem, kteří mají druh literatury v oblibě.
Krásné zajímavé fotky z lyžařského prostředí, výborná kvalita
Informace o tom, co máme rádi.
Perfektně zpracovaná kniha o historii i současnosti českých hor a lyžování. Mnoho zajímavých historických fotografií, doplněno o poutavé texty/rozhovory od pamětníků a sportovců.
Moc pěkný dárek pro milovníky lyžování a hor, ale i starých fotografií.