Motorová pila Recenze Narex Camouflage 65406735

Recenze Narex Camouflage 65406735

Motorová pila Narex Camouflage 65406735 je určena pro různé druhy řezání dřeva, ať už jde o přípravu palivového dřeva nebo údržbu zahrady. Tento model je vybaven akumulátorovým pohonem, což zajišťuje větší mobilitu a nezávislost na elektrické síti. Součástí balení jsou dva akumulátory s kapacitou 4,0 Ah a nabíječka CN 20, což umožňuje delší pracovní dobu bez nutnosti častého dobíjení. Délka…

strnad12. září 2025

pohodlná,praktická,výkonná aku pila za velmi dobrou cenu.

ukazatel stavu baterie je výhodou,ale při dvou diodách ze čtyř pila končí s výkonem,čekal bych to u jedné diody.

Varianta bez aku + řetěz

trochu těžká

mohu jen doporučit

Varianta 2x 4,0 Ah + nabíječka
Sorbos25. ledna 2025

Opět perfektní produkt,přesně to co jsem chtěl,desítky let jinou značku nepoužívám. Už mám téměř celou řadu, za tu dobu na ničem žádná porucha. Za tu cenu lepší nenajdete.

Toto nářadí je pro všechny.

Varianta 2x 4,0 Ah + nabíječka + řetěz
Jerry Fan19. listopadu 2024

Skvělý výkon a výdrž. Nevěřil jsem, kam až ta technika dnes postoupila. Koupil jsem si i sekačku na stejné baterie a oba stroje jsou top. Řetězovka od Narexu je prostě ikona a nezapře se know how narexu v tomto oboru. Výměna a napínání řetězu, ergonomie ale hlavně výkon jsou super. Řekl bych, že jede líp než elektrická od Narexu a do benzinové nemá daleko. Ten komfort a údržba oproti benzinové je uplně někde jinde.

vyšší cena ale za kvalitu se platí...

Varianta bez aku