Rok vydání 2016, počet stran 176, čeština, pevná / vázanáDaniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako vůbec první v Čechách věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do sklenic.
Kniha vás nadchne 50 prověřenými recepty na ty nejlepší klasiky i nakládaná jídla…
Daniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako vůbec první v Čechách věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do sklenic.
Kniha vás nadchne 50 prověřenými recepty na ty nejlepší klasiky i nakládaná jídla netradičních chutí (každý doprovází stylová fotka pokrmu). Do deseti kapitol pro vás Daniela naložila plísňové, měkké i tvrdé sýry, zeleninu, vejce nebo třeba anglickou snídani. Společně si dáte ty nejlepší chuťovky k pivu nebo se vydáte (mastným prstem po mapě) do její milované Velké Británie a ochutnáte to nejlepší chutney.
Jako třešničku na dortu, nebo víko na sklenici, autorka prozradí řadu inspirativních tipů, jak naložit se sklenicemi v domácnosti poté, co svou nakládací funkci již splnily. Autorka pro vás recepty vymyslila, naložila i nazdobila na fotografie, za které je vděčná svému muži, fotografovi.