Recenze Nakup a uvař na 2 dny - Tomáš Kosačík (2022, brožovaná)

Co nového zase uvařit? S touto knihou Břicháče Toma budete mít vše již připraveno. Co kdybyste měli doma knihu, díky které jednoduše uvaříte zdravé jídlo na 2 dny? A během jednoho vaření připravili rovnou 2 hlavní chody, polévku, svačinu a třeba i večeři. Tento unikátní systém s nápaditými recepty vám dodá do kuchyně spoustu inspirace na zdravá, a přesto jednoduchá a chutná jídla. Tato kniha…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Kniha Nakup a uvař na 2 dny nabízí jednoduché a chutné recepty, které umožňují pestré a zdravé stravování s minimem času stráveného v kuchyni. Recenzenti oceňují přehledné zpracování a originální koncept vaření na více dní. Ačkoliv se objevila i kritika gastronomické nezajímavosti, většina recenzí vyzdvihuje praktičnost a kvalitu receptů.

• Jednoduché a chutné recepty
  • Dobře zpracované a přehledné recepty
  • Zdravé a pestré stravování
  • Originální nápad na vaření na více dní
  • Recepty z dostupných surovin
  • Gastronomicky nezajímavé
  • Žádné klady neviděny (jedna recenze)

mister_200222. září 2025

velmi dobře zpracované

Registrovaný uživatel25. ledna 2025

Skvěle recepty, snadná příprava.

marlen.bezdekova17. prosince 2024

Žádné bohužel nevidím

dala jsem to vnučce do sběru

dárek za všechny drobné

Registrovaný uživatel21. února 2023

Protože se nakoupí na dva dny a i za jednou uvaří na dva dny a každé jídlo je trochu jiné . Je přehledně napsaná . Co nejčastěji.

Nevidím na tom zápory a nedostatky.

Že je to dobrá kniha.

Registrovaný uživatel30. března 2022

Recepty jsou dobře a přehledně zpracované. Ostatně tak jak je v knihách T.Kosačíka zvykem. Nákupní seznamy jsou také dobře napsané.

Registrovaný uživatel22. března 2022

Recepty z dostupných surovin

Gastronomicky zcela nezajímavé

Registrovaný uživatel3. března 2022

Super jako vždy

Registrovaný uživatel14. února 2022

Spokojená s recepty

Registrovaný uživatel13. února 2022

Vynikající kniha receptů, výborný nápad, jak jíst pestře a přitom netrávit v kuchyni většinu dne. Originální knihu používám stále, uvařila jsem podle ní již téměř půlku jídel. Myslím, že je nejlepší ze všech, které dosud Tom vydal, i když všechny jsou výborné a stále podle nich vařím.

Nenašla jsem žádné.

Pro ty, kteří se chtějí zdravě stravovat a připravovat si chutná a jednoduchá jídla, přitom si zachovat štíhlou postavu nebo zhubnout, je tato kniha jednička. S touto knihou je vaření zábava, doporučuji všem.

Registrovaný uživatel8. února 2022

dobré a jednoduché recepty

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Dobře sepsané recepty, chutné recepty a zdravé. Opět mě kniha nezklamala.

Prostě doporučuji