Nové informace, které jinde nenalezeny.
Užitečný nákup.

Nové informace, které jinde nenalezeny.
Užitečný nákup.
Knížka mi pomohla,pochopit tuhle nemoc.Doktoři pravdu neřeknou.Bohužel,jsem se k těmto informacím,dostala pozdě,znát tyhle informace z knihy dříve,mohla jsem svou ŠŽ zachránit,před úplným zmizením.
Pro mě zcela nový náhled na věc, vše srozumitelně vysvětleno a především velmi se mě to týká. Již téměř 2 měsíce postupuji podle instrukcí a jsou výsledky!
Doporučuji pro všechny, kteří se kdy potýkali s nemocemi jater, štítné žlázy, CNS, nebo prostě jen hromadou symptomů, které nevedly k žádné rozumné diagnóze. Tady by mohli najít odpověď.
Doporučované podpůrné potraviny jsou často exotické, hůře dostupné, nebo prostě drahé. Je znát, že je autor nejspíš z jiného podnebného pásma.
Pocit, že mohu mít situaci ve svých rukou. Nádhera! Jen zatím krátká doba na to, dělat nějaké závěry... Těším se na další knihy tohoto autora. Je to pro mě tak trochu jako dobrodružství. Po mnoha zklamáních zase chuť to zkoušet.
Kniha je vlastně o EB virech a za čím vším se mohou skrývat a taky jak si sám pomoci je eliminovat.
perfektní ucelené informace
Knihy od tohoto autora dávají chybějící informace, mám již jeho ostatní u nás vydané knihy a díky tomu jsem si vyléčila těžké cystické akné, které jsem měla neúnosných 28 let, léčím si díky jeho knihám toxicitu jater a těžkou únavu nadledvin- s ničím z toho mi lékaři nepomohli, naopak naordinováním kortikoidů a antibiotik situaci zhoršili. Díky informacím z těchto knih vše sama a s úspěchem řeším.
Vysvětlovali Vám, že máte autoimunitní onemocnění štítné žlázy? A že do konce života budete muset brát syntetické hormony?
A víte, že nemusíte? Že se může vyléčit nejen štítná žláza, ale i další orgány, které s ní souvisejí?
Tady se dozvíte vše, co je třeba k vyléčení. Hezké čtení, přeji brzké uzdravení.
Samotné čtení vás bohužel nevyléčí, je třeba i dělat to, co je v knize doporučené. - Stojí to za to!
Cena o proti know how je zde směšná, protože už jsem vyhodila více peněz za věci, které mi stav sice trochu krátkodobě zlepšily, ale nevyléčili. My se přece chceme vyléčit.