Recenze Moderní hubnutí - Lukáš Roubík, Miloslav Šindelář (2024, pevná)

Recenze Moderní hubnutí - Lukáš Roubík, Miloslav Šindelář (2024, pevná)

Hlavním cílem knihy je seznámit čtenáře srozumitelnou a čtivou formou se všemi klíčovými návyky týkajícími se výživy, pohybu a spánku, aby přestali dokola hubnout mnohdy drastickými módními dietami a nabírat následnými jo-jo efekty, ale jednou provždy zhubli a získané výsledky dlouhodobě udrželi. To vše bez extrémů a hladovění, bez vyloučení oblíbených potravin a bez „zázračných“ výrobků na…

jitka.jar23. května 2025

Zhubla jsem a potřebuji si svou váhu udržet. Proto jsem si koupila tuto knihu a mohu říci, že mně nezklamala. Je v ní dopodrobna popsáno, jak snadno člověk ztloustne i jak tomu předejít, a jak si udržet svou nižší váhu.

Tom Kaštánek1. května 2025

Miroslav Šindelář rozumí výživě jako já fotbalu, sory ale tohle je extrém, dělá ze sebe nevim co, při tom toho vím víc než on a to nemam vystudováno na ,,nutričního terapeuta”

Umí hovn.!

katkanesporova31. března 2025

Málo nových informací Předřažená kniha

Registrovaný uživatel20. března 2025

kniha došla požkozena

vlachovalydie15. ledna 2025

Byl to dárek

Kamil29. října 2024

zajímavě napsáno, kniha nenabízí žádný zázračný recept na zhubnutí, jasně mluví o tom, že vše je dlouhodobý proces. Donutila mě o tom všem přemýšlet úplně jinak.