Duchovní literatura Recenze Mnich, který prodal své ferrari - Robin S. Sharma (2009, pevná)

Recenze Mnich, který prodal své ferrari - Robin S. Sharma (2009, pevná)

Mnich, který prodal své ferrari patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou. Tato „úchvatná knížka, která přináší potěšení i poznání“, jak se o ní vyjádřil Paulo Coelho, byla přeložena do třiačtyřiceti jazyků a inspiruje miliony čtenářů na celém světě. Vypráví příběh o slavném a bohatém právníkovi Julianu Mantlovi, jenž se ocitl na pokraji smrti, když jednoho dne v…

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Osobněrozvojová literatura v celosvětovém měřítku stále ještě umí sbírat statisíce čtenářů. Když ji propletete ezoterickou nití, můžete atakovat miliónovou hranici. Své by o tom mohl říct Robin S. Sharma.

Více na
Registrovaný uživatel4. září 2023

Knihu jsem si koupila na základě doporučení od kamaráda, ještě nemám přečtenou, ovšem prolistováním jsem zjistila, že se bude číst dobře.

Jarda Flinta25. listopadu 2021

zajímavé téma

způsob napsání je nudný k uzoufání

Kdysi jsem četl nějaké knížky, které člověka směřovaly k budování kariéry, téměř bez ohledu na cokoliv, čistě karieristické plky bez ohledu na volný čas, koníčky, osobní život. Tedy extrém. Tato kniha se snaží o opak, říci člověku, že jsou i jiné, možná daleko důležitější věci v životě než kariéra a peníze. Bohužel je napsána tak nudně a děj je tak lacině přímočarý, že to po 70-80 stránkách přestane bavit.

Registrovaný uživatel8. srpna 2021

Kniha přečtena jedním dechem. Velmi čtivá, obsahuje spoustu moudrosti. Jednoduché a praktické rady. Určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel17. května 2021

Knihu jsem přečetla jedním dechem

Registrovaný uživatel28. února 2021

pro mě kniha o ničem čtu i lepší , žánry

nákup jsem provedla pro nadšení známé, ale byla to chyba...tato kniha je pro čtenáře, kteří nemají svůj názor na život a potřebují nějaké vedení.

Registrovaný uživatel16. února 2021

Inspirativní.

Registrovaný uživatel8. února 2021

Knihu doporučuji těm, kteří se snaží změnit nebo jenom vylepšit život a přijmou, že je potřeba pracovat nejenom s tělem, ale i s mysli a duši.

Registrovaný uživatel7. února 2021

svym zpusobem jednoduche navody na terapii duše

asi těžko proveditelné

zaleží na typu člověka co je ochoten udělat pro svou změnu

Registrovaný uživatel1. února 2021

knížka, která patří mezi "povinné" četby pro lidi, kteří se chtějí nějakým způsobem posunout v kariéře, či životě, mám ji na svém seznamu již dlouho, ale nakonec jsem ji dala synovcovi k Vánocům, aniž byhc si ji přečetla.

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

Kniha od začátku upoutá, hezké myšlenky, mnoho pravdivých vyjádření. Souzní se mnou , vzala jsem si z ní mnoho postřehů a názorů .

Registrovaný uživatel10. prosince 2020

knihy tohoto charakteru mám ráda, člověk se u čtení zamyslí sám nad svým životem a zjistí, že mysl je velký nástroj na život. Doporučují

Registrovaný uživatel4. listopadu 2020

kvality bestselleru

Registrovaný uživatel4. listopadu 2020

knihu jsem si koupila na doporučení. Je to skvělá poučná kniha, hodně moudrých myšlenek a ,,návodů" na spokojený život. Je určena pro ty, co si chtějí zvyšovat své vibrace.

Registrovaný uživatel10. ledna 2020

Skvělá kniha.