Osobněrozvojová literatura v celosvětovém měřítku stále ještě umí sbírat statisíce čtenářů. Když ji propletete ezoterickou nití, můžete atakovat miliónovou hranici. Své by o tom mohl říct Robin S. Sharma.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Mnich, který prodal své ferrari - Robin S. Sharma (2009, pevná)
Knihu jsem si koupila na základě doporučení od kamaráda, ještě nemám přečtenou, ovšem prolistováním jsem zjistila, že se bude číst dobře.
zajímavé téma
způsob napsání je nudný k uzoufání
Kdysi jsem četl nějaké knížky, které člověka směřovaly k budování kariéry, téměř bez ohledu na cokoliv, čistě karieristické plky bez ohledu na volný čas, koníčky, osobní život. Tedy extrém.
Tato kniha se snaží o opak, říci člověku, že jsou i jiné, možná daleko důležitější věci v životě než kariéra a peníze. Bohužel je napsána tak nudně a děj je tak lacině přímočarý, že to po 70-80 stránkách přestane bavit.
Kniha přečtena jedním dechem. Velmi čtivá, obsahuje spoustu moudrosti. Jednoduché a praktické rady. Určitě doporučuji.
Knihu jsem přečetla jedním dechem
pro mě kniha o ničem čtu i lepší , žánry
nákup jsem provedla pro nadšení známé, ale byla to chyba...tato kniha je pro čtenáře, kteří nemají svůj názor na život a potřebují nějaké vedení.
Inspirativní.
Knihu doporučuji těm, kteří se snaží změnit nebo jenom vylepšit život a přijmou, že je potřeba pracovat nejenom s tělem, ale i s mysli a duši.
svym zpusobem jednoduche navody na terapii duše
asi těžko proveditelné
zaleží na typu člověka co je ochoten udělat pro svou změnu
knížka, která patří mezi "povinné" četby pro lidi, kteří se chtějí nějakým způsobem posunout v kariéře, či životě, mám ji na svém seznamu již dlouho, ale nakonec jsem ji dala synovcovi k Vánocům, aniž byhc si ji přečetla.
Kniha od začátku upoutá, hezké myšlenky, mnoho pravdivých vyjádření.
Souzní se mnou , vzala jsem si z ní mnoho postřehů a názorů .
knihy tohoto charakteru mám ráda, člověk se u čtení zamyslí sám nad svým životem a zjistí, že mysl je velký nástroj na život. Doporučují
kvality bestselleru
knihu jsem si koupila na doporučení. Je to skvělá poučná kniha, hodně moudrých myšlenek a ,,návodů" na spokojený život. Je určena pro ty, co si chtějí zvyšovat své vibrace.
Skvělá kniha.