Recenze Milan Baroš: Opravdová legenda - Jiří Vojkovský, Jiří Holiš (2020, vázaná)

Tato kniha je věnována člověku, který během své profesionální fotbalové kariéry dokázal překročit status fotbalisty a stal se výraznou osobností i mimo fotbalový svět. Prosadil se v Anglii, po Euru 2004 doslova pobláznil celé Česko a během tureckého angažmá si podmanil patnáctimilionový Istanbul. Svým způsobem života a stylem hry byl širokou veřejností milován nebo nenáviděn. Ve fotbale i v…

Registrovaný uživatel5. dubna 2021

Skvěle napsaná kniha. Přečteno téměř na jeden zátah.

Registrovaný uživatel17. prosince 2020

Hodnotná vazba knihy, kvalitní papír.

Horší čitelnost modře psaných pasáží. Dosti strohý text.

Registrovaný uživatel5. prosince 2020

Poutavě napsané

Registrovaný uživatel20. listopadu 2020

Knížku posuzují jako žena laik.Byla jsem velice mile překvapena.Knížka měla být dárek pro mého otce k Vánocům.LÍbí se mi rozhovory hráčů Milana Baroše,fotky, příběhy z dětství a jak to vlastně všechno začalo.Jelikož je můj otec velký sportovec a fotbalista,dostal knížku s předstihem.Tatínkovi se knížka moc líbila.Výborný tip na dárek.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2020

Koupila jsem synovi k vánocům bude spokojený a hlavně překvapený Milan je jeho oblíbenec

Registrovaný uživatel10. listopadu 2020

Moc pěkně udělané.

Ani jedna fotka v dresu Slovanu Liberec,škoda.

Pěkné počtení o skutečně výjimečném fotbalistovi,od dětství,přiložené i fotky.