Motorová pila Recenze Metabo MS 18 LTX 15

Recenze Metabo MS 18 LTX 15

Šikovná a bezpečná akumulátorová prořezávací pila Metabo MS 18 LTX 15 je ideální k prořezávání stromů a keřů i zeleně. Pila zvládne až 60 výkonných řezů do tvrdého dřeva o průměru 80 mm na jedno nabití akumulátorového článku. Bezpečnost práce zajišťuje ochranný kryt, rukojeť a bezpečnostní spínač proti nechtěnému spuštění. Díky rychloupínacímu uzávěru a napínacímu nástroji, který je uložený na…

jirouckova3. srpna 2025

Skvěle řeže, je lehká, baterie vydrží dlouho

Varianta 1x 2 Ah + nabíječka + brašna
patek.vladimir8. listopadu 2024

Od společnosti Metabo mám již aku vrtačku a aku šroubovák a jsem velmi spokojen . MS 18 LTX 15 je lehký, výkonný jednoduchá manipulace. Používám na zahradě průběžně dle potřeby.

Zatím jsem žádné záporné vlastnosti neobjevil.

Již mám vyhlídnutou aku přímočarou pilu STA 18 LTX 150 BL + box 145 l. Chtěl bych si ji pořídit ještě do konce roku 24. Vladimír Pátek Ondřejov Praha východ

josef28. března 2024

výkonný stroj pro účel užití

Registrovaný uživatel6. března 2024

Lehká pila a solidní výkon

Chybí návod k obsluze (seřízení) v češtině. Není ani na oficiálních stránkách. Je přiložen návod k nabíječce, která není součásti pily.

Varianta bez aku
radekpokorny11. března 2024