Dobrá grafika

Mass Effect 3 byl přece jen lepší
Dobrý příběh i prostředí
Otevřený svět
Občas nepřehlednost
dobré RPG na spoustu hodin hraní
kvalitní příběh
Sci-fi a prostředí jiné galaxie spolu se skutečností průzkumu a detektivní složky
kvalita zpracování už není jako u původní trilogie
opakující se úkoly jsou pak už otravné
nedostatečně se projevující volby hlavní postavy
malá interakce s vedlejšími postavami
bez dodatečné češtiny pro většinu lidí nehratelné
Mass Effect Andromeda volně navazuje na původní trilogii a na samém začátku Vás čeká volba za koho budete ze dvou sourozenců hrát. Následně budete objevovat tajemství nové galaxie a budete bojovat proti její hrozbě spolu s tím, že Vás hlavně čeká kolonizace a přežití nejenom lidského druhu. Průzkum a hlavní příběhová linka je celkem zajímavě napsaná a bude Vás bavit, co asi ne jsou vedlejší úkoly a průzkum jednotlivých planet, které se posunuly místo tím správným směrem od posledního 3 pokračování ME k tomu co jste znali u prvního dílu spíše ještě k horšímu a hlavně neustále opakování se u nedějových úkolů je pak kolikrát otravné a ani moc nemotivují k plnění, či dokončení = in game odměny. Nakonec hru dohrajete jen aby jste věděli jak to celé dopadne a hlavně bez české lokalizace je tento úkol pro většinu nemožný...Nakonec hru si opravdu nechte na dlouhé zimní večery a připravte se na dobrodružství, které Vás bude sice bavit, ale dávkujte si jej po menších dávkách. Rozhodně to nebudete hltat jako původní Mass Effect, u kterého jsem kolikrát seděl až do rána než jsem to únavou musel vypnout.
Sice to vypadá jako že to není moc dobrá hra ale opak je pravdou, velký svět perfektní grafické zpracování, zábava na spoustu hodin, na hru je čeština.
Vychází na Steamu doporučuji si ji tam koupit jelikož Origin nepodporuje češtinu.
Na to, že má tahle hra rating někde na středu jsem si ji užil a dávám pět hvězdiček. Ani moc krátká, ani moc dlouhá. Děj má spád a v závěru chytne.
Někdy jsou dialogy trochu moc ukecané
Hru jsem si užil, poslední třetině hry má značný spád a konec také není špatný.