Recenze Maso: Jednoduše & dokonale - Jana Vaňková, Roman Vaněk (2019, pevná)

Recenze Maso: Jednoduše & dokonale - Jana Vaňková, Roman Vaněk (2019, pevná)

Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu. Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso.

lu.pa14. února 2025

všechny Vaňkových kuchařky mám jako inspiraci a poučení. často používám

Registrovaný uživatel22. října 2024

pěkná kniha

Registrovaný uživatel14. ledna 2023

Hezké fotky, docela obstojné a normální recepty. Edice Jednoduše a dokonale je fakt super.

Ani mě moc nenapadá... no jako vždy, pár receptů.. nic co by normál člověk kdy uvařil... ale jako zpestření ok.

Jedna z těch top kuchařek v čr.

Registrovaný uživatel30. května 2021

dobre popsane recepty

Registrovaný uživatel26. ledna 2021

Pana Vaňka známe z pořadů o jídle a jeho přístup k jídlu. Tak jsme tušili, že koupí této knihy nic neriskujeme, že tam budou dobré recepty a bude to pěkně udělané.

Pěkně udělaná kniha s dobrými recepty. Doporučuji všem kdo přemýšlí si ji koupit.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Dokonalé recepty.