Motorová pila Recenze Makita DUC254CZ bez aku

Recenze Makita DUC254CZ bez aku

Kompaktní jednoruční pila ideální k prořezávání větví nebo pracem ve výškách. Speciální bezuhlíkový motor zaručující extrémní rychlost řezu. Možnost přepnutí rychlosti standard/rychlá. Velmi nízká hmotnost, dokonalé vyvážení stroje.

brebel1324. října 2025

spokojenost - mám dvě pily Makita, na stejné akumulátory, v pohodě

Registrovaný uživatel22. ledna 2023

spokojený,veikost,vše akorat

žádné,zatím

doporučuji všem,kdo to viděl u mne

Registrovaný uživatel23. července 2022

Trochu jsem se obával výdrže ale se dvěma 3A bateriemi a rychlonabijeckou je velmi šikovná při stavbě většího dřevěneho stání pro traktor a kombajn. Doporučuji pro řemeslníky. Je tichá pro své okolí

Registrovaný uživatel21. července 2022

lehká, na drobné práce vynikající

Registrovaný uživatel7. června 2022

a) mám důvěru ve značku Makita b) vyhovovaly mi inzerované parametry pily c) před nákupem jsem získal pozitivní reference od jiných uživatelů d) pila je lehká, má pro mě příznivou ergonomii, slušný výkon, dostatečnou kapacitu baterií e) pilu používám o víkendech, cca hodinu denně (máme velkou zahradu s mnoha keři a stromy)

Žádný vážnější nedostatek jsem dosud nezjistil. Snad jen obtížnější přístup k některým místům při čištění a odstraňování nánosu pilin - považuji to však za zanedbatelný detail subjektivního hodnocení.

Jsem s pilou velmi spokojen, ráda ji používá i manželka. Můžu ji s klidným svědomím doporučit.

Registrovaný uživatel16. března 2022

Odzkoušená značka mnou Spolehlivost Nemám ji tak dlouho ale zatim často

Splnil vše

Registrovaný uživatel31. října 2021