Směs kořeníTekuté koření Maggi není třeba představovat! Jeho výroba už trvá přes 130 let a svou tradici nyní podtrhuje nezaměnitelnou chutí po libečku. Věděli jste ale, že dokáže zvýraznit chuť i jiných kulinářských nápadů? Tekuté koření Maggi má mnohem rozmanitější způsoby užití a jeho libečková chuť je vhodná pro většinu kulinářských nápadů.
Tekuté koření Maggi není třeba představovat! Jeho výroba už trvá přes 130 let a svou tradici nyní podtrhuje nezaměnitelnou chutí po libečku. Věděli jste ale, že dokáže zvýraznit chuť i jiných kulinářských nápadů? Tekuté koření Maggi má mnohem rozmanitější způsoby užití a jeho libečková chuť je vhodná pro většinu kulinářských nápadů. Maggi tekuté koření je vhodné k dochucení polévek, omáček, salátů apod., které v roce 1886 vynalezl Julius Maggi.
Vyzkoušejte jej třeba do omáček, masitých pokrmů, dipů nebo do různě upravené zeleniny a vaječných omelet. O výrobci Maggi je v pozici průkopníka novinek a inovací už od doby svého vzniku v roce 1885. Tehdy přišel s hotovými základy polévek. Dnes pomáhá doladit chuť každého rodinného pokrmu k dokonalosti.