Cena, kvalita zpracování, funkčnost
Leštěný povrch - brzy se "poškrábe" a to jen používáním. Ale na funkčnost to nemá vliv.

Nádobí Lamart LTSSSET8 má rozporuplné hodnocení – někteří uživatelé chválí jeho vzhled a schopnost udržet teplotu, jiní upozorňují na nekvalitní materiál a vznik skvrn či rezavění. Pro běžné vaření může vyhovovat, ale při častějším nebo náročnějším použití se objevují problémy s odolností povrchu a konstrukce.
Cena, kvalita zpracování, funkčnost
Hezké
Křivé dna ... na sklokeramice se ,,houpou,, všech 8 ks. hrnce jsem vrátil!
Pěkné jméno
Vznikají podivné skvrny na dnech hrnců okamžitě po prvním vaření. Některé dokonce začínají reznout. Velmi nekvalitní materiál, bohužel i u dalších produktů tohoto výrobce.
Již ani náhodou nikdy více!
za tu cenu dobrá kvalita
pro začínající domácnost bohatě postačí
Kvalitní provedeni, pěkný design, splnilo očekávání
Nezjistil i jsme žádné
Nádobí splnilo naše představy, moc pěkně a dobra kvalita
krásně vypadají.
po uvaření se na dně udělaly fleky-třeba po častějším vaření zmizí,vařila jsem v hrnci jen jednou.
na shrnutí je příliš brzy-minimální zkušenost s vařením v hrncích.
V obchodě Elektrochram za nejlepší cenu. Kvalitní nádobí. Vyzkoušené a velká spokojenost.
vzhledově pěkné
zahřívající se ucha
při vaření dochází k povrchovému zažloutnutí hrnce ode dna - napalování ?
nečistí se dobře
další už ne
Dobrá cena
Trochu malé hrnce
nádobí je moc pěkné, kvalitní a za super cenu
spokojenost - doporučuji všem
Koupili jsme si tlakový hrnec, který nám nešel zprovoznit. Volali jsme na jejich linku, ale byla tam pěkně nepříjemná paní, která nás obrátila na servis a ten byl tak neochotný, že nám neporadili vlastně vůbec nic!
Už nikdy nic nezakoupím!
Takové firmy, by měli zejména zaměstnávat lidi, kteří tomu trochu rozumí a dokáži poradit. V návodu nebylo to, co jsme potřebovali vědět, takže opravdu nevím, co teď s tím dělat, když se firma zachovala tak, jak se zachovala!
dobře vypadá
časem se uvolní madla na poklicích - jde opravit přenýtovat
dobře se v něm vaří
Velmi špatné
Nádobí je velmi nekvalitní. Již při prvním vaření se na nádobí udělaly rezavé flíčky. Reklamovala jsem a bly mi vráceny peníze.
Obchod patrně seriozní, protože reklamace trvala si jen týden a poté mi byly vráceny peníze.
Vyšší hrnce, udrží dlouho teplotu, krátká doba vaření