- pro potřeby diabetiků velmi dobrý
- používám jej již několik let

Labeta Želírovací ovocný cukr je oblíbený pro svou vhodnost pro diabetiky a jednoduchost použití. Recenze vyzdvihují snadné zpracování ovoce a dobrou chuť výsledných marmelád. Někteří uživatelé však zmiňují, že džemy málo tuhnou nebo mají vyšší rosolovitost. Dostupnost produktu v obchodech je omezená, což může být pro některé kupující nevýhodou.
- pro potřeby diabetiků velmi dobrý
- používám jej již několik let
výborný, splňuje mé očekávání, dobře "želíruje"
jednoduchá náhrada a dostupnost pro lidi s cukrovkou
vyšší rosolovitost džemů než je příjemné.
váš výrobek užíváme spokojeně řadu roků
používám výrobek již dlouhá léta a jsem sním spokojena
rychlostí při vaření marmelád
celé léto při zpracování ovoce
nemám špatné zkušenosti
žádné
Letos je hodně ovoce, tento cukr jsem u vás kupovala už 2x. Marmeláda se mi s ním pokaždé podaří, navíc je levnější, než od konkurence.
Vadí mi, že v prodejní síti není k sehnání. Všude jen Oetker a Oetker. Ještě před pár lety byl běžně k mání v Kauflandu, v Globusu....teď nikde.
Ještě, že to k vám nemám až tak daleko. Být z druhého konce republiky, bylo by to horší.
Prima, držte se a prosaďte se! Na co sem vozit výrobky ze zahraničí, když u nás umíte udělat stejné, ba i lepší.
Snadné zpracování
Málo to tuhne
Jsem diabetička a již po několikáté Labeta želírovací cukr používám na zpracování DIA marmelády s velkou spokojeností.
Až zpracuji dodané Labeta želírovací cukr, tak ho určitě zase objednám :-)
Snadné zpracování ovoce na marmeládu.A je dia.
Výborný, vhodný také pro diabetiky
Rychlá a jednoduchá práce s použitím,kupuji tento výrobek již několik let.jsem spokojen
Výborně se s cukrem pracuje
Jsem ráda, že Labeta vyrábí zelirovaci ovocný cukr, snad jako jediná u nás. Děkujeme
kupuji několik let, velmi dobrý
Vhodnost pro diabetiky.
Používám 5 let, spokojenost
Protože jsem diabetik a mám rád džemy, je váš produkt pro mě vhodný a náhrada řepného cukru chuť neovlivňuje.
zdá se, že džemy jsou výrazně hustší než ty tradiční s cukrem
Tento produkt som na Slovensku nedostala a preto som veľmi rada, že som si ho mohla u Vás objednať. Používam ho pri zaváraní. Dúfam že ho budete stále vyrábať a objednám si ho aj v budúcom roku. Ešte raz veľmi pekne ďakujem.
mam s nim zkusenosti
Snadné zpracovaní
Džem neztuhne
Stejně jako předchozí
Jako předchozí
Tento cukr používám již delší dobu a jsem s ním velice spokojená.
Produkt je vynikající ale je velká škoda že není k dostání v obchodech.