Recenze Kuchařka pro zdravé střevo - Kateřina Weinerová, David Frej (2020, brožovaná bez přebalu lesklá)

Trápí vás únava, zažívací obtíže, poruchy stolice, kožní vyrážky, páchnoucí pot, bolesti, omezení pohybu či výkyvy nálad? Už starověcí lékaři věděli, že nemoci začínají ve střevech a že léčba musí začínat právě tam. Moderní věda jejich myšlenky rozvinula. Tato kniha vysvětluje, jak je možné pomocí zdravé střevní mikroflóry stimulovat imunitu, zlepšit zdravotní stav, podpořit tvorbu vitaminů a…

Registrovaný uživatel4. srpna 2024

Tato kuchařka je velice poučná, dozvíte se mnoho zajímavých informací a receptů.

Registrovaný uživatel1. října 2021

Kniha není špatná, je zajímavá

Registrovaný uživatel31. března 2021

Je dobré do sebe nacpat chemikálie a jíst zdravě. V této knížce jsou dobré recepty a rady jak začít.

Registrovaný uživatel13. března 2021

V dnešní covidové době je třeba se starat o své zdraví. Mít dobrou imunitu a nervový systém znamená jíst zdravě, dostatek ovoce a zeleniny každý den by měla mít naše jídla. Potřebovala jsem řešit moje zdravotní problémy. Četla jsem jak je důležité mít zdravé střevo. Vybrala jsem si Kuchařku pro zdravé střevo” vařím podle této knihy každý den. Recepty mi moc chutnají a jsem spokojena.

Registrovaný uživatel30. září 2020

zajímavé a doplňující informace k tématu