Recenze Kuchařka pro vnučky - Kateřina Kadlecová, Eliška Maixnerová (2021, kroužková)

Česká domácí kuchařka plná původních rodinných receptů předávaných z generace na generaci se vrací. Oblíbená kuchařka Elišky Maixnerové, která se dočkala několika dotisků a cestu si našla i mezi krajany v zahraničí, je po více než dvaceti letech od prvního vydání zpět, ve zcela novém výpravném vydání. V knize najdete více než dvě stovky fotografiemi doprovázených receptů v klasickém uspořádání do…

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

Kroužková vazba umožňuje čtení receptů bez ohybu stránek.

Některé recepty zbytečně složité.

Vnučka se mnou ráda vaří. Myslím, že bude pod vánočním stromkem kuchařka vhodný dárek.

Registrovaný uživatel7. května 2022

Tato kniha rozhodně není pro začátečníky. Doslova vypadá, jak kdyby byla psaná horkou jehlou - recept je sepsán na pár pouhých vět, nikde není napsaná doba, či teplota pečení. Chce to značkou dávku představivosti, než si z ní něco uvaříte. Za cenu 500,- seženete daleko lepší kuchařky, podle který se lépe vaří.

Jako kuchařku pro vnučky - čili pro někoho, kdo nikdy nevařil absolutně nedoporučuji.

Registrovaný uživatel22. ledna 2022

Pěkné a praktické zpracování. Dárek pro dceru.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

velice pekně zpracovaná kuchařka,recepty, ktere jsme již vyskouseli, byli chutove výborné

tuto kuchařku vsem vnuckam,ale i dalším ,kteří radi vaří vřele le doporučuji.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2021

Kuchařky jsem koupila pro vnučky, jako dárek k Vánocům. Já jsem s nákupem spokojená, doufám , že se kuchařky budou líbit i vnučkám.