Recenze Kuchařka pro děti: Bezva recepty krok za krokem – Annabel Karmel (2019, pevná)

Celá tahle knížka je prošpikovaná krásnými fotkami, úžasnými nápady, triky, podrobnými postupy a hlavně bezva recepty! Už při čtení se ti budou sbíhat sliny. Naučíš se krájet, sekat, šlehat, zdobit, péct a mnoho dalšího jako šéfkuchař. Už žádný recept pro tebe nebude složitý a dokážeš uvařit vynikající jídlo jako od maminky.

jarvrk19. ledna 2025

kupovala jsem on line, měla jsem prolistovat, čekala jsem více obrazových návodů

Registrovaný uživatel2. června 2024

Přehledné, jednoduché a skvělé obrázky. Jsem spokojena a vnučka také.

Skvělá knížka pro kuchtíky začátečníky.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Koupeno pro šestiletého syna. Kniha má velký úspěch, vše hezky popsáno + doplněno o fotografie s popisem a konečným výsledkem. Na začátku knihy je fotoprůvodce základních potravin z oblasti ovoce a zeleniny + přehled kuchařského náčiní, což je moc fajn. Kuchařka zahrnuje i základní kuchařské techniky. Recepty jsou velmi zajímavé, určitě se k nim budeme rádi vracet. Dopomoc dětem je minimální (třeba něco nakrájet), jinak přípravu zvládnou vesměs samy.

Registrovaný uživatel30. května 2021

zajímavé jednoduché recepty, které starší děti zvládnou samy, koupeno pro 13 letého kuchaře, spokojenost

Registrovaný uživatel14. února 2021

Jednoduche recepty

Registrovaný uživatel11. února 2021

Jednoduché recepty, hezké obrázky.