Recenze Koncept kontinua: Hledání ztraceného štěstí pro nás a naše děti - Jean Liedloffová

Autorka ve své světově proslulé knize odhaluje, proč jsou lidé žijící na Západě tak nespokojení a často nešťastní. Po několika expedicích mezi jihoamerické indiány rozpoznala, že tyto pocity mohou pramenit z neuspokojených potřeb miminek a malých dětí, které se na Západě snažíme vychovávat podle všemožných teorií, jen ne podle vlastní intuice a evolucí vytvořených jednoduchých pravidel a…

Registrovaný uživatel4. října 2023

Řekl bych téměř povinná četba pro rodiče. Dojde vám, co vaše děti, ale i my velcí vlastně potřebujeme. Kniha, která otevírá oči.

Registrovaný uživatel31. května 2021

Zajímavé téma

Registrovaný uživatel16. srpna 2020

Báječně čtivé a plné moudrých rad s ohledem na naše děti. Jemná a tolerantní výchova dospělých, jak se, konečně, chovat k dětem. Výborné, doporučuji rodičům, prarodičům, učitelům, vychovatelům, adultistům:-), Všem.

Registrovaný uživatel11. srpna 2020

knížka, která mi změnila život... děkuji za to

Registrovaný uživatel28. května 2019

Výborně, čtivě a pravdivě napsaná kniha. Měla by to být četba na základní škole.

Registrovaný uživatel30. září 2017

Velice zajímavý pohled na výchovu dítěte. Máme se co učit a to od indiánů. Dávají dítěti daleko víc pozornosti a tím i lásky, které je tolik zapotřebí!