Recenze Kolimax Professional sada nádobí 10 dílů

Broušená spodní část nádob v kontrastu s vysokým leskem a ladnými křivkami úchytek dodává řadě Professional nezaměnitelný a svěží design. Maximální důraz na funkčnost a kvalitu zpracování, dělá z této řady spolehlivého pomocníka s puncem originality jak při vaření na sporáku, tak při použití v troubě. Nádobí je vyrobeno z potravinářské nerezové oceli CrNi 18/10 pro 100% zdravotní nezávadnost.…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sada nádobí Kolimax Professional je chválena za kvalitní zpracování, elegantní design a schopnost držet teplo, což šetří energii. Uživatelé oceňují i českou výrobu a bohatou sadu. Někteří však upozorňují na chybějící velký hrnec v sadě a ojediněle se objevují stížnosti na nepraktická držadla a poklice.

• Kvalitní zpracování
  • Dobře drží teplo
  • Elegantní design
  • Bohatá sada
  • Česká výroba
  • Chybí opravdu velký hrnec v sadě
  • Nepraktická držadla a poklice

Petr Pěkný11. června 2024

Nádobí Kolimax Kdo si chce ruce prsteny puchýřů ozdobit ať si jde nádobí Kolimax zakoupit Nepraktická držadla i poklice kluzké jako zapařené uši zajíce špatně se v tom vaří všechny potraviny V rodině mají vsichni časté opařeniny když jsem si jeden puchýř popálil hned podruhé řekl jsem A dost! Takové nádobí v kuchyni nebude Celou sadu hrnců jsem naložil do auta hbitě a do sběrného dvora za město vyrazil okamžitě

Registrovaný uživatel14. června 2023

Výborně drží teplo, takže se uspoří energie. Doporučuji.

Registrovaný uživatel12. června 2023

Bohatá sada Zatím nemám dlouho, ale vše vypadá kvalitně Česká výroba

Eneperilova14. července 2022

Perfektni, varim kazdy den, myju v mycce. Mam jiz nekolik let presne tuto sadu a jsou skvele. Velmi doporucuji, pokud chcete opravdu kvalitni nadobi, co vydrzi.

Registrovaný uživatel20. května 2021

Kvalitní,disain krasny

Registrovaný uživatel27. února 2021

Kvalita

Registrovaný uživatel27. ledna 2021

Kvalitní zpracování, robustní a přitom elegantní, dobře se používá...k dokonalosti chybí v sadě jen opravdu velký hrnec (zakoupen zvlášť).

Určitě doporučuji.