Hrnec Recenze Kolimax Professional hrnec s poklicí 26 cm/7,5 l

Recenze Kolimax Professional hrnec s poklicí 26 cm/7,5 l

Broušená spodní část nádob v kontrastu s vysokým leskem a ladnými křivkami úchytek dodává řadě Professional nezaměnitelný a svěží design. Maximální důraz na funkčnost a kvalitu zpracování, dělá z této řady spolehlivého pomocníka s puncem originality jak při vaření na sporáku, tak při použití v troubě. Nádobí je vyrobeno z potravinářské nerezové oceli CrNi 18/10 pro 100% zdravotní nezávadnost.…

4 recenze

Registrovaný uživatel27. prosince 2024

potřebovali jsme větší počet litrů.

že je moc široký a nízký jako kastrol spíše než hrnec. A úchytka na poklici se zahřívá tak, že jsem si při prvním zvednutí poklice spálila prsty, protože jsem to neočekávala.

kernova30. prosince 2023

Výborný kvalitní hrnec za skvělou cenu

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

Přesně podle mých predstav

Registrovaný uživatel21. září 2022

Zpracování nádobí. Velikost kastrolu - 6,5l ( ne 7,5 jak je uvedeno v záhlaví). Zatím jsem nepoužila, ale cca 6 měsíců již vařím v menším hrnci - 4,5l a jsem s ním spokojena, proto jsem si objednala kastrol stejné značky. Používám dle potřeby tj. několikrát týdně. Vyměnili jsme varnou desku za indukční. Z toho důvodu obměňuji nádobí.

Zatím bez vady.