Když jsem otvíral jeho novou kuchařku, říkal jsem si, zda tentokrát nestoupl Roman Vaněk na tenký led. Přece jen: v té první nabídl českou klasiku, která se běžně vaří v domácnostech, ve druhé se otřel o regionální kuchyni a nabídl i méně obvyklé recepty, ale cpát se do evropské kuchyně?
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Klenoty klasické evropské kuchyně - Roman Vaněk (2020, pevná)
Skvelé recepty, široká škála, občas však náročnejšie
Pozdvihne varenie na vyššiu úroveň
Mnoho receptů na známé i méně známé jídla celé evropy.Některé jdou i za hranice běžně dostupných surovin.
Krásně zpracované,lákavé fotografie, kvalitní papír,z receptů si každý přijde na své
Knížku jsem koupila jako dárek pro maminku a udělala velkou radost,doporučuji
Je to určitě moderní vaření,ale vzhledem k tomu,že již mám pár křížků za sebou,držím se klasiky.
Spousta skvělých receptů, vše je krásně vysvětleno i s postupem a fotkou u každého receptu. Všechny vyzkoušené recepty chutnají opravdu dobře.
Musím říci,že recepty jsou vesměs všeobecně známé a velice srozumotelně popsané,mohu doporučit všem
Protože pana Vanka uznávám a jeho kuchařky jsou srozumitelné,dobře se podle receptů vaří.
Přehlednost textu
když jsi chci udělat nebe v ustách