Recenze Každá bolest má svou příčinu: Principy fungování těla a mysli - Tomáš Rychnovský, Milan Studnička (2022, pevná)

Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím? Možná budete překvapeni, co všechno se za bolestmi skrývá. Autoři Tomáš Rychnovský a Milan Studnička vás naučí,…

4 recenze

Registrovaný uživatel13. října 2022

Kvůli panu Milanu Studničkovi Kvůli své profesi klinického logopeda Vynikající citlivá publikace, poukazuje na to, jak psychika ovlivňuje fungování těla Knihu mám rozečtenou, baví mě Osobně souhlasím se vším, co tito dva úžasní pánové postřehuji

Doporučuji odborníkům i laickým čtenářům