Kotel Recenze Kalor Kompakt 28

Recenze Kalor Kompakt 28

Peletový kotel Kalor Kompakt 28 s automatickým proroštováním je moderní, ekonomický, úsporný a vysoce komfortní zdroj vytápění. Automatický kotel na pelety Kalor Kompakt je určen pro vytápění rodinného domu nebo komerčních a industriálních ploch. Úspora nákladů na vytápění s plným komfortem. Již mnoho zákazníku v Evropě zvolilo jako hlavní zdroj vytápění svého bydlení právě automatický kotel…

2 recenze

David Delson28. srpna 2022

Kalor sam o sobe relativne dobrý

Kotrba Jindrich16. února 2022

Mám již třetím rokem kotel Kalor 28 s nástavcem a popelníkem na větší zásobu popela. Kotel jsem Zakoupil v Táboře u pana Janů, Kde jsem dostal informace a doporučení. Jednou za 10 dní přikládám a čistím(čistění nezabere víc než tři minuty) a dvakrát za zimu vynesu popelník na kompost. Protopím 3,5t pelet za sezonu. Důležité je mít o něco silnější kotel než je výpočet ztrát!! Kotel si umí najet na menší výkon a při potřebě rychlého natopení má dostatečný výkon. Další důležitá věc je vidět na vlastní oči kotel v provozu a diskutovat s majitelem, který Vám podá detailní informace o kterých se v návodu nedovíte. Lepší topení než je Kalor jsem zatím neviděl. Kotrba Bechyně

Musel jsem si do kotelny koupit mop a dvakrát do měsíce vytřít podlahu abych měl čistěji než v bytě.